544 539 Fototapeter

18 02 2019
Utanför Borgholm, Öland, en försommarkväll för några år sedan.

Jag har en vägg på nya kontoret som jag skulle vilja pryda med en fototapet. Jag har en klar bild av färger och utförande. Efter mer än tio timmars sökande, kunde jag bestämma mig för den bild som kändes klockren. Den bilden var en av de första jag hittade av 544 539 träffar. Detta var bara på en enda tapetleverantör. Ni får se den när den är uppsatt.

Vi har en fototapet här hemma i gillestugan som vi älskar. Den gången satt jag kvar vid dataskärmen fram till sida 1290. Sedan orkade jag inte mer, utan tog bilen till Jönköping för att göra ett fysiskt val.

Nu skrev jag ut ett tio-tal fototapeter av olika miljöer, men med den kombination av färgval och storlek som jag önskade. Jag visade dessa för ett tio- tal av mina medarbetare. Sju av tio valde samma som jag. Då kändes det bra att gå vidare

Ovan bild skulle skulle säkert kunna vara en fototapet, men den passar inte i vår miljö. Jag tog den med teleobjektiv ute i Kalmarsund en försommardag, på en Kabe träff för några år sedan.


Åtgärder

Information

6 responses

18 02 2019
Rolle o Carina

Ja det var många att välja emellan det,skulle bli ett svårt val!
Nu är det ju så poppis med fondväggar:-)
Jag nöjer mig med att måla en vägg med en ljusgrå färg 🙂

Ha det gott/TöKramar

18 02 2019
Matts Torebring

Om jag i stället skriver att bilderna fanns på 34 034 sidor, känns det ännu värre.
Vår(a) kramar

18 02 2019
Husisblogg

Ska bli spännande att se både fototapet som färdigt bygge.

18 02 2019
Matts Torebring

Det känns som att vi är inne på stadion snart, men det tar några veckor till.

18 02 2019
Nils-Åke Hansson

Kan säkert bli fin med en Fototapet på kontoret. Blir det motiv som rör verksamheten?

19 02 2019
Matts Torebring

Det kommer att bli en vägg med kaffebönor med mera. Sedan blir det ett lugnt naturmotiv i ett annat rum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: