Vi kunde inte hålla oss hemma

25 01 2019

När jag kom hem, torsdag kväll vid sex- tiden, var det kolsvart ute och en massa minusgrader. Det kändes inte roligt att fylla vatten, helt enkelt. Det är så stor skillnad att åka när det är ljust. Fredag morgon vaknade jag pigg och utvilad. Så snart jag ätit lite frukost, gick jag ut till bussen och ökade upp värmen. När jag kom till jobbet, gick jag in till Birgittas kontor och frågade, följer du med ut i kväll? jag har satt på värmen i bussen. (klicka upp bilderna)

Nu har vi parkerat på Eksjö Campings ställplats. Det var bland det bästa jag varit med om på länge. Så Skönt, Så avkopplande och Så gott det känns Det kom att dröja på tok för länge, efter att vi varit ute i nyår tills nu. Nu har årets husbilsresor börjat på allvar.


Åtgärder

Information

8 responses

25 01 2019
Rolle o Carina

Vi inväntar bättre klimat och återvänder mer än gärna till Eksjö Gk!
Där var det så trivsamt att stå och såå god mat i deras restaurang.

Ha det gott o njut/Varm BjörkKram

26 01 2019
Matts Torebring

Nu har vi just vaknat och klockan är 8.30. Minus 9 ute och plus 24 inne. Hela golvet är varmt, var man än står. Tror du att vi hade det så i tidigare husbil? Visst har vi det gott.
Snövita Eksjö kramar

25 01 2019
Nils-Åke Hansson

Det låter så enkelt vi bara kör ut. Jag brukar säja till Birgitta vi tar bara det nödvändigaste med så kör vi ut några dagar. MEN så är vi hemma har saker uppbokat men ska nog försöka komma iväg. Finns mycket här runt Helsingborg och Skåne

26 01 2019
Matts Torebring

För oss är det enkelt att komma iväg. Bussen hade fullvärme när vi kom hem. Vi har dubbelt av allt vad vi behöver. Det enda är att starta kylskåpet och fylla det med mat. Ha det gott ni också i södern.

25 01 2019
Husisblogg

Finns tjusning i bägge bilderna men personligen gillar jag nog mera när det är grönt och varmt omkring mig.
Njut av en god helg!

26 01 2019
Matts Torebring

Visst har du rätt att tjusningen finns både sommar och vinter. Nu behöver vi inte leta plats och slipper trängsla. Samtidigt längtar vi ännu mera efter våren, efter kampen mot vintern. Vi önskar er allt gott!

26 01 2019
Vår husbilsblogg

Vi känner ingen lust att ge oss ut med husbilen nu i vintertid. Det finns så mycket annat att göra här hemma inomhus, bl.a. står flera böcker på tur att läsas.

26 01 2019
Matts Torebring

Jag kunde titulera mig Smålands värste skogshuggare på 60- talet. Inget väder, förutom storm en gång, kunde hindra mig från, att motorsågen gick från morgon till kväll. Samma sak när jag körde tradare, jag stannade nog aldrig pga vädret. Kanske ligger detta i botten, att inte sky några väder. Vi önskar er allt gott hemma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: