Jag längtar till julavslutningen

9 12 2018
J3 Köket Aneby, ett stenkast från oss på jobbet.

Vår tradition är att vi avslutar det tuffa jobbet före jul, med ett litet julbord tillsammans med alla anställda, sista jobbardagen före julafton. I år blir det redan fredag den 21 december. Vi blir  hela 40 personer med extra personal, som samlas runt borden. Våra tjejer brukar vara så uppklädda och fina, att jag får nästan fundera, vem är det…?

Alla har haft ett tufft jobb under hösten. Försäljningen har ökat, trots att vi minskat personal. Niklas & Birgitta, har det nog tuffast av alla. Själv har jag klonat mig hela hösten. Jag har varit Totalentreprenör & Byggare Matts samt vice vd, med som vanligt massor av dagliga ledningsfrågor. På tisdag hoppas jag lägga ett av de sista inköpen bakom mig, inköpet av tio nya kontorsarbetsplatser, med bland annat nya moderna skrivbord.

Få år har jag längtat lika mycket till julen som i år. Jag är helt enkelt så jätteglad över, att vi kan samlas som familjer, umgås med barn & barnbarn, äta av den goda julmaten, läsa julevangeliet och dela ut, oftast ett helt berg av julklappar. 

För drygt åtta år sedan, hade jag även jag mina tankar, om att vara i södern delvis av vintern, dock inte under jul. Efter att ha varit i Benidorm en vecka, finns det inte längre på vår karta. Jag kommer aldrig att gå på Gubbafrukost, Gubbafika på Thimons eller sitta med i ”Nordiska Rådet” varje dag i Spanien. Jag vill vara fri som en fågel och kunna ”flyga iväg med Concorde” vart jag önskar.Åtgärder

Information

6 responses

9 12 2018
Rolle o Carina

Unnar er verkligen ett fint och samlat Julabord för er alla!
Sen efter nyår så får ni avnjuta ”Concorden” på 2019 🙂
Vi laddar för att få flyga iväg till söderns Sol o Värme,härligt!

Varm BjörkAlsKram fr rOlle m Fru…

9 12 2018
Matts Torebring

Tack, jag önskar inte en höst till som denna. Det har tagit mycket energi. Då får vi flyga på var sitt håll. Hälsa Carina, att den fina blomman från i somras, blommar lika ihärdigt än.
Kram Björk

9 12 2018
Husisblogg

Om jag och ägarna nu känner Matts T så blir det inget litet julbord utan ett rejält julbord för alla anställda.
Mina ägare skulle heller inte kunna lämna sina familjer vid denna högtid, familjen betyder alldeles för mycket vid denna tid. Bara mig de lämnar vid denna årstid, men det ska vi ta igen då det blir 2019.

9 12 2018
Matts Torebring

Nej julbordet blir inte stort, men våra anställda är vana vid, att få en julklapp också. Visst är det bästa tiden på året att få samla familjen. Det vill jag inte mista, trots att vi jobbat ihop hela livet.

11 12 2018
JoY

Låter trevligt att samla alla och äta en bit mat innan helgerna tar vid.

11 12 2018
Matts Torebring

Det är en av årets bästa dagar att göra detta. Ett helt år till nästa jul och ljuset återvänder sakta men säkert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: