Kropp i Obalans

6 04 2016

Jkpg 1

I dag har Birgitta & jag gjort något för oss väldigt nytt och annorlunda. En av våra anställda gick in i väggen, för ett och ett halvt år sedan. Han kom då i kontakt med företaget Kropp i Obalans AB i Tyresö. Överlycklig som han var över undersökningen, rådde han mig och Birgitta att boka tid. Det gjorde vi i början av januari. Företaget landar på olika platser i landet, för att ta emot kunder under några dagar. Denna veckan i Jönköping. Vi åkte dit med en blandning av tilltro och skepsis.

Vi fick börja blodtrycksprov, sedan ta av oss skor, strumpor samt klockor och smycken. Sedan placerades fötterna på en platta på golvet, händerna på var sin platta på bordet, en kännare placerades i pannan, en koppling till lillfingret, allt kopplat till ett dataprogram. Sedan fick vi sitta stilla i två hela lååånga minuter.

Jkpg 2

Efter detta följde drygt en timmas genomgång av alla värden som kommit upp på dataskärmen. Traditionella läkemedel läker sällan en sjukdom, de bara dämpar den. Sjukdomar uppstår oftast av att viktiga näringsämnen och vitaminer saknas i kosten. Jag fick se alla mina inre organ på dataskärmen samt även rygg och axlar. ”Jag ser att du varit flitig på gymmet de sista dagarna” …nej sa jag, jag har varit på vedbacken i tre och en halv dag. Jag såg på dataskärmen att muskulaturen i axlar och rygg var ansträngd.

”Matts, sa Pia, du sitter i en bil och trampar gasen i botten, samtidigt som du trycker bromsen i botten och frikopplar”.

IMG_0794

Här möttes vi på Jönköpings Konferens & Hotell.

”Jag ser att din mage är mycket oregelbunden, den växlar mellan tre olika lägen”, sa Pia till Birgitta. Ja det stämmer precis, sa Birgitta. Hon såg alla bekymmer Birgita har med infektioner och allergier. För min del hoppas jag på hjälp med min nattsömn och min bronkit. Jag ser allt detta sa Pia. Nu förstår alla som läst detta, att vi reste hem med ett leende på läpparna och var sin liten kasse med pillerburkar.

Pia var själv så nedgången av för mycket mediciner för tolv år sedan. Att bara kunna förflytta sig hemma var ett dagsverke. Efter att ha fått ta del av ovan behandling kunde Pia börja leva igen. Läs mera här!


Åtgärder

Information

9 responses

6 04 2016
Kors och Tvärs

Skönt om man kan hitta nåt som fungerar utan att behöva stoppa i sej en massa kemikalier och konstgjorda saker
Lycka till
Kram

6 04 2016
Matts Torebring

Jag hoppas kunna rapportera goda erfarenheter efter hand. Kram

6 04 2016
Rolle o Carina

Jag har fått ett mycket bättre liv sedan jag börja träna!
Och så skönt att blivit av med en massa onödiga kilon 🙂
Tänk så skönt att vara i skogen med o få frisk luft!
Det har jag gillat sen liten grabb du vet 🙂

Ha det gott o träna på…….SkogsKram

6 04 2016
Matts Torebring

Pia berörde även detta hur viktigt det är att motionera. Jag är inte i din motionsklass, men jag gör så gott jag kan. Kram

6 04 2016
lennartolovssonLennart

Härligt om man hittar en bra livsstil!

Kram

6 04 2016
Matts Torebring

Nu hoppas vi alla puzzelbitarna kommer på rätt plats i livet. Kram

8 04 2016
Anki

Spännande – hoppas det är lika bra som det låter!
Ha det gott!
Kram

8 04 2016
Matts Torebring

Jag tror att det bådar gott redan. Läkemedel dämpar sjukdomar, vitaminerna som vi fått, bygger upp och motverkar sjukdomar. Kram

9 01 2020
Anders Wennerblom

Hej Matts. Jag har haft problem med ångest i 1.5 år och hittade Kropp i obalans AB på nätet. Nu så här i efterhand, hur fungerade deras behandling tycker du?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: