Från 50 000 till 1 000 000

11 11 2018

Från 18 april 2011 till den 11 november 2018, kom jag upp i 950 000 visningar.

IMG_5176

I helgen når jag 1 000 000 visningar av min blogg.

När vi fick vår nya ”Husbuss” märkte jag, att trafiken ökade markant på min blogg. Jag satt nere i Frankrike i somras och räknade på, hur många visningar behövde jag varje dag, för att nå en miljon visningar fram till nyår. Då hade jag precis passerat 900 000.

Jag har räknat morgon middag och kväll. Jag har tävlat med mig själv. Kan jag skriva så intressanta inlägg, att jag når målet som jag satt upp? Det gick mycket fortare än jag kunde ana. I helgen passerar jag första miljonen. Tårtan beställde jag i måndags, då hade jag 6000 kvar. I skrivande stund har jag 518 visningar kvar till 1 000 000.

IMG_5179

Dubbel Fars Dags fest

Jag fick bloggen och en MacBook, av Niklas & familjen i 60- årspresent 2007. Första två- tre åren hände just ingenting. Jag bara daterade upp My Story med mera.

img_0762

Jag firade med tårta 18 april 2011.

Jag firade med tårta 18 april 2011. Då såg det ut så här! Jag tyckte 50 000 visningar var jättemycket.

Minnen under resans gång.

Någon kommer och dunkar Birgitta i ryggen på Elmia Husbil: ”Men, Hej Birgitta” ”Vem är du?” svarade Birgitta. ”Jag läser om dig och Matts, varje dag på er blogg”.

Någon kommer fram till mig och säger: ”Det finns väl ingen i hela Sverige, utan att de vet vem du är Matts”.

Jag har aldrig varit ute på Fotö och Hönö på Västkusten. Första personen som jag talar med ute på öarna, kommer fram till mig och rekommenderar en Ställplats. ”Men är det inte du som har en blogg och skriver, som jag brukar läsa?

Alla vänner vi fått, som vi mött på vägarna, alla tips om resor och val av fordon att resa i.

Tack!

Tack till er alla som läser och följer min blogg. Jag älskar att fota, skriva och berätta. Det är alla ni, som följer mig och Birgitta i ur och skur, som skapat detta nöje för mig. Tack till min otroligt tåliga hustru Birgitta, som står ut med allt skrivande och fotande. Tack till Niklas som var med och förverkligade detta intresse hos mig. 

Mina kommentarer har minskat under året. Detta för att det är i stort sett omöjligt, att kommentera hos er som använder Blogger, detta trots att jag har Google konto. Dessutom måste jag prioritera min tid, alla vet att jag har många järn i elden.

 


Åtgärder

Information

10 responses

12 11 2018
Rolle o Carina

Grattis och bra jobbat Matts,själv så ligger man långt efter!
Men är nöjd ändå och jobbar mig uppåt 🙂

Disig DalaKram

12 11 2018
Matts Torebring

En vacker dag lyfter du Rolle, upp till dina drömmars mål.
Gråa Smålandskramar

12 11 2018
Nils-Åke Hansson

Har ingen koll på views själv Men grattis till det

12 11 2018
Matts Torebring

Tack, jag tycker själv att det är så kopiöst spännande att följa.

13 11 2018
tiaregndroppen

Grattis Matts! 🍾🥂, jag trodde aldrig att jag skulle läsa och skriva blogg’ar. Men så har det blivit, fast ibland är det som du säger lite för mycket av det goda och då får man välja vart man lägger tiden.

14 11 2018
Matts Torebring

Tack, tack, visst har vi roligt och roligt att ses också.

18 11 2018
FREEDOMtravel

Stort GRATTIS! Lite roligare och mer inspirerande att skriva när man vet att många läser! 🙂

18 11 2018
Matts Torebring

Tack, tack, visst inspirerar det till att skriva.

18 11 2018
FREEDOMtravel

Och åh, nu kunde jag plötsligt kommentera utan problem! Hoppas det håller i sig 🙂

18 11 2018
Matts Torebring

Dessa uppgraderingar fasar jag ofta för. Efter detta är oftast inget sig likt. Vad roligt att det blev något positivt denna gången. 🤗🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: