Tar bort lite höstmörker

10 11 2018

Kanske lite tidigt att tända ljusslingor, men ner mot skogen är så mörkt hemma hos oss. Jultallen får vänta på framsidan till första advent.

IMG_5174

”Stallplatsen” är tom, HERDEN är i Hyssna, då gäller det att lysa upp tillvaron med annat.

Här på grusbädden är det meningen att HERDEN skall få flytta in i ett garage, om allt går vägen. Nu när HERDEN fick så fin plats, måste jag göra allt runt omkring fint också. Klockan var tjugo i fem, (nermörkt) när jag drog upp sista ogräset i slänten ned till husbussen. Oj, vad ogräset har trivts sista tiden.

Jag hann mera än jag vågade drömma om idag. Först jobbade jag in timmarna  jag var borta igår och sedan kopplade jag upp alla ljusslingor mot tre olika Astrour. Mina julfigurer har spelat ut sin roll och har hamnat i skrotcontainern. Jag har inte mycket belysning heller, det har haft sin tid, känns det som. Så skönt att sätta upp allt, när det är snöfritt och i god tid före värsta julruschen. Vad skönt att vara hemma och lysa upp lite också.

En God Helg till er alla, önskar vi från Aneby denna veckan.


Åtgärder

Information

8 responses

10 11 2018
Nils-Åke Hansson

Jag har framsidan upplyst som går på skymningsrelä. Och på väg att köpa ett stort lysande träd nu till Jul
Jag trivs när det är upplyst

10 11 2018
Matts Torebring

Vad roligt! Jag älskar belysning i nästan alla former. Kanske har jag till och med lite väl mycket pollare med mera.

11 11 2018
Vår husbilsblogg

Ser att det behövs en hel del ljus för att lysa upp den mörka skogen i bakgrunden. Den situationen har vi inte här hemma, gatubelysningen gör ett bra jobb tillsammans med de fasadljus som vi alltid har i drift. Jag har bara börjat plocka fram våra ljusslingor och försöka komma ihåg hur de brukar placeras. Väntar med att tända tills december.

11 11 2018
Matts Torebring

Ja så ä det Lars, skogen är som ett svart spöke på kvällen. Jag hade precis samma fundering som du, var ska de placeras. Framsidan har jag bara provbelyst men inte tänt upp.

11 11 2018
Rolle o Carina

Ja i detta mörker behövs en hel del belysning man kan få!
Fint blev det Matts,men snart vänder det mot ljuset igen 🙂

DalomKram

13 11 2018
Matts Torebring

Ja om lite drygt en månad ljusnar det igen. Då gäller det att hålla undan mörkret en stund till.
Bras kamin kram

18 11 2018
FREEDOMtravel

Fint med ljus! Det behövs i höstmörkret!

18 11 2018
Matts Torebring

Ja minst sagt hemma på vår gata i skogen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: