Birgittas Dag idag

29 09 2018

Men definitivt inte min dag. Minnet är bra men kort!

Birgitta & jag har känt varandra i minst 65 år. Idag är det hennes egen dag.

Vilket bra ställplatsval, Eksjö Golfklubb, Skedhult. Detta kommer att bli en favorit för oss, att ofta återvända till, inte minst höst och vinter.

Jag har suttit och sett Tommy Dalhman, Kanal 10, kväll efter kväll. Inte minst i går kväll i, hela fem timmar. Han är oroligt lättsam i tv rutan, han har annorlunda kläder varje kväll, samt byter glasögon till  i stil med kavajen, ibland gröna, ibland blåa, ibland svarta, ibland röda.

Naturligtvis måste jag också tuffa till mig. Vi cyklar på krokiga skogsvägar, in till ”Bonnadagen” i Eksjö. Halvvägs in till stan, kommer jag på, att mina terminalglasögon ligger kvar i husbilen i Skedhult. Jag går i nalla fall in och tittar på nya glasögon. Vad tror ni blev mina favoriter? vänta och se!

Då kan vi inte låsa cyklarna, nycklarna ligger kvar på samma ställe som glasögonen. Hur som helst, vi kunde inte lämna cyklarna och gå iväg. Jag skickade in Birgitta i en trevlig butik, för att prova ut, extra snygga långbyxor, sedan gick jag in och betalade. P.s. Jag har sedan fyra veckor tillbaka, beställt fem supersnygga ”Toppar” på nätet till henne. Tyvärr upptäckte jag för sent, ”levereras från Kina”. För två veckor sedan var paketet i Hongkong och i fredags i Stockholm. Matts Torebring var inte glad på chatten med dem!

Cyklarna var inte fulladdade, det blåste kraftigt och i motvinden hem tog batterierna slut i cyklarna. Tyvärr måste jag säga, att våra elcyklar utan ström (Giant), är riktigt tunga att trampa utan ström, trots 24 växlar.

Jag tror att min kära Birgitta blev glad ändå över dagen. Jag köpte gott fika på Lennarts Konditori, och vi åt en god middag på Golfrestaurangen.


Åtgärder

Information

14 responses

29 09 2018
Husisblogg

Stämmer in i grattiskören till Birgitta!
Måste ju vara det bästa, att få fira sin dag i husbilen

29 09 2018
Matts Torebring

Hon hälsar, tackar och instämmer.

30 09 2018
JoY

Trevlig dag ser det ändå ut som din Birgitta fick.
Lennarts kondis är verkligen ett toppenställe.
Ang det du skrev hos mig, att lämna kommentarer. Kan jag delvis hålla med dig. När jag skriver från min mobil, är det hopplöst med kommentarerna då de oftast försvinner. Eller så kommer det upp att man ska pricka för olika bilder då man inte är en robot. Till slut ids jag inte göra om för femtielfte gången.
Kram

30 09 2018
Matts Torebring

Ja vi hade det jättetrevligt båda två. Fantastiskt bra pris på ställplatsen, vacker natur och restaurang. Dessutom spolplatta och tanktömning före hemresa. Allt för 100:-. Fantastiskt tycker vi.

Att kommentera hos alla er som har Blogger, är just nu så gott som omöjligt. Det spelar ingen roll hur många ”rutor jag kryssar” i, jag är en robot i alla fall. Vi är helt överens, jag orkar inte efter bara tio- femton försök.

30 09 2018
Anna | Boihusbil

En riktigt härlig födelsedag tycker jag det verkar som, grattis Birgitta! Golfklubbar har vi stått på flera gånger, tycker de är toppenbra många gånger. Fina vyer erbjuds och de är välskötta.

30 09 2018
Matts Torebring

Vi hade så bra och så trevligt, att snart är vi tillbaka där igen. Så vill vi ha det när vi stannar över en helg, bara sex km på en cykel, genom skogen in till stan. Restaurang, spolplatta för tankarna och allt annat som finns, men som vi inte nyttjar, men som ändå finns. Fantastiskt mycket för 100:-!

30 09 2018
Helena Bergström

Stort GRATTIS till Birgitta!!! Tråkigt med beställningen, konstigt att det skulle ta så lång tid!

30 09 2018
Matts Torebring

Birgitta hälsar och tackar. Jag kommer att noga akta mig för, att leveransen inte kommer från Kina någon mera gång. Det är inte min grej.

30 09 2018
Lars Permelin

Jag tycker att det låter som en fin dag för Birgitta, stort GRATTIS i efterskott. Glömma glasögon och nycklar hör till, det mesta brukar lösa sig ändå. Kul att ni har hittat en trevlig golfklubb att övernatta på. Jag har spelat golf i nästan 50 år och har spelat på många golfbanor. Det första jag gjorde när jag fångades av husbilsintresset var att lista alla klubbar som välkomnade oss husbilsturister. När jag var verksam och på resa så stannade jag alltid och åt lunch på en golfrestaurang, alltid klart bättre än en vanlig vägkrog. Eksjö GK har jag dock aldrig spelat på eller besökt. Listan som jag skapade ligger fortfarande öppen på nätet.

1 10 2018
Matts Torebring

Birgitta hälsar och tackar. Låter som inte bara jag glömmer. Alla golfklubbar vi har gästat, har haft en mycket förmånlig prissättning, till skillnad mot många andra klubbar. Eksjö Golfklubb måste få ett hedersomnämnande.

3 10 2018
Rolle o Carina

Visst var Eksjö Gk ett toppenställe o bra mat!
Dit kommer vi oxå återvända framöver🚍🚍

Ha det gott fr Rhodos😎🏊‍♂️☀️👍👍

3 10 2018
Matts Torebring

Vi tackar för tipset. Vi hade nog inte uppmärksammat det annars.
varma kramar

3 10 2018
Rolle o Carina

Glömde ju gratta Birgitta från oss bägge!

Grattis Grattis🎂🎂🎂🎂

3 10 2018
Matts Torebring

Birgitta hälsar och tackar och skickar en kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: