Blogg, torka & fundering

10 07 2018

Finns det inga svensktillverkade fritidsfordon ute i Europa?

IMG_4492

Brunbränt på 38:an (38, se stenringarna)

I bland skriver ni Bloggvänner, ”Nu är det bloggtorka”. Nu har det hänt mig också. Vi jobbar och inget särskilt händer. Inte mer än att naturen torkar upp den också. Vår baksida hemma är grön, där har jag gjort jobbet själv, men framsidan ser ni här.

IMG_0395

Står alla dessa verkstad eller rullar de på annat håll?

Så till mina funderingar… Under hela 2000- talet som vi rest i Europa under juni månad, har vi träffat fem svenska familjer, som vi haft lite härlig gemenskap med, över en kopp kaffe eller så. I år har vi på vår resa under fem veckor ute i Europa, sett fyra styck, obs bara fyra styck Kabe fordon. Två husbilar och två husvagnar.

Exporterar Sverige så lite fritidsfordon, så det inte alls märks? Kanske är vår svenska tillverkares produkter, alldeles för dyra för att konkurrera på Europamarknaden? Eller står alla på verkstad, nej, men kanske rullar på annat håll.


Åtgärder

Information

9 responses

10 07 2018
husisblogg

Min blogg får inte heller bli en matblogg och ibland har jag helt enkelt inget att skriva om och då är det nog bara så. Beundrar alla er som har något som hänt varje dag, för så innehållsrika dagar och tankar har inte mina ägare.

10 07 2018
Matts Torebring

Ibland (ganska ofta) skulle jag istället vilja vara lite politisk, trots att jag aldrig varit politiker, men då tappar jag kanske 48% av mina läsare. Men matblogg blir det aldrig, bara någon köttbit någon gång kanske.

10 07 2018
tiaregndroppen

Från och till är du nog redan ganska politisk 😉

11 07 2018
Matts Torebring

Ja vet, jag vet, jag far så illa av dagens politik, så ibland kan jag inte vara tyst. Jag försöker lägga band på mig, men det går inte alltid. Det finns ingen värdegrund kvar i vårt land, det skrämmer mig!

10 07 2018
Kors och Tvärs

Livet går ju lite i vågor och då måste bloggen också få göra det.
Kram

11 07 2018
Matts Torebring

Då har jag svårt för de djupa vågorna, jag vill surfa så högt upp jag kan.

10 07 2018
tiaregndroppen

Vid bloggtorka så får man bara ta en paus. 🤓 Finns så många måsten att bloggen får absolut inte bli en till 😳. Här hemma så läses och skrivs det bara när andan faller på, på rätt ställe. Annars får det helt enkelt att vara. För mycket på jobbet = ingen ork till andras bekymmer🧐, då blir det bara positiva inlägg som får uppmärksamhet…🤩

11 07 2018
Matts Torebring

Visst måste det vara roligt, ”Annars kan det kvetta”. Jag älskar att skriva, fota och berätta. Min dröm är att någon gång få tid över, till att skriva en bok.

11 07 2018
Rolle o Carina

Dom svenska bilarna har fallit tillbaka,det syns i statistiken! 🙂
Men för dom Slovenska går det uppåt,leder i flera led 🙂

Ha det gott o blogga på/Varm DalaKram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: