Horisontalt läge hemma

29 01 2018

Tillsammans med hästarna

IMG_1466

Våra snälla hästar har gjort mig sällskap i sängen idag..

Under hela mitt yrkesverksamma liv, har jag haft hälsa och krafter av stora mått. Under mina 42 år, med Företaget Torebrings, har jag varit hemma några få dagar för en blindtarmsoperation samt en dag, för en kraftig näsblödning. Detta är allt. Frånsett idag.

Feber har jag praktiskt taget aldrig, I dag var det annorlunda. Kraftig feber och våldsam hosta. Att hämta ett glas vatten i köket, var allt jag orkade. Fram i eftermiddag orkade jag tända i spisen och sätta på tv´n. Niklas familj och fler på kontoret drabbades de också. Jag har tagit influensa spruta under hösten. Men detta var något annat.


Åtgärder

Information

18 responses

29 01 2018
Nils-Åke Hansson

Låter inte bra. Nu får du ta honungsvatten att dricka och ta det lugnt någon dag så är du snart på fötter

29 01 2018
Matts Torebring

V i dricker honung i varm mjölk varje kväll, sedan säkert tjugo år tillbaka. På morgonen dricker vi blåbärssoppa med en skvätt äppelcidervinäger i, samt äter Häsofil med blåbär. Denna gången räckte inga hälsokurer till.

29 01 2018
husisblogg

Du kände detta på dig igår, nu kan ägarna bara säga krya på dig!

29 01 2018
Matts Torebring

Ja visst var det så. I dag är jag helt kaputt.

29 01 2018
Rolle o Carina

Ja ni borde varva ner o ta det lite lugnare för kroppens bästa!

Ha det gott o krya på er nu…….BrasKram

29 01 2018
Matts Torebring

Jag tänkte där jag låg på rygg hela dagen i min säng, tänk om jag inte hade arbetet att gå till. Vart skulle jag ta vägen?
Kran Aspgren

30 01 2018
Maggan och Ingemar

Hoppsan….hjälper inte influensasprutan? Vi har också tagit den båda två. Jag för första gången och eftersom vi skulle vara hemma i vinter. Hoppas den ”bacillen” som du fått inte smittar Birgitta också. Kan bara önska krya på dig. Vi har…. peppar peppar….klarat oss bra än så länge. 😀

30 01 2018
Matts Torebring

Förkylningen, som är döpt till ”Skräckförkylningen” har slagit ut många av oss i företaget. Vår dotters familj i Stockholm samma sak. Det motgiftet fanns nog inte i sprutan. Jag varit tvungen att stanna hemma en dag till.

30 01 2018
Anki

Trist … hoppas det är bättre idag – krya på dig!
Kram

30 01 2018
Matts Torebring

Tack, men inte dugg bättre idag heller.
Kram

30 01 2018
lennartolovsson

Såna tider nu.
Krya på dig!

30 01 2018
Matts Torebring

Tack, ja tyvärr är det nog så.
Kram

30 01 2018
Kors och Tvärs

Min bättre hälft har också hamnat i horisontellt sängläge
Krya på dej!

31 01 2018
Matts Torebring

Jag är rädd att även Birgitta drabbas. Hon har börjat hosta nu.
Nu skriver jag i stället ”Krya på oss”!
Kram

30 01 2018
Lars Permeln

Mot bakterier från barnbarnen, som ständigt och jämt är tillsammans med sina kompisar, hjälper inga hälsokurer. Både Kristina och jag drabbades efter samvaro med våra barnbarn. Det tog oss ca tio dagar att bli helt friska. Hoppas att du snart är på benen igen.

31 01 2018
Matts Torebring

Jag vet, men hoppas bara att tio dagar räcker för mig. Jag dras med en kronisk bronkit sedan barndomen. Detta är en alltför bra grogrund, till det onda hos mig. Denna farsot drabbar tydligen alla över allt. Jag har rapporter ända nerifrån Florida, om samma sak som här. Skönt att ni står upprätt nu!

3 02 2018
Elisabeth

Lät inget trevligt! Krya på dig!

3 02 2018
Matts Torebring

Hoppas att ni klarar er. Detta var inte roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: