Känslan av semester kom idag…

25 06 2017

Men då åkte många, många hem…

IMG_2070

Böda Sand Camping strax innan klockan 12 idag.

En riktigt gråmulen och småkylig söndag, med runt 15 grader, mötte oss fram till lunchtid, sedan kom moder sol, delvis fram mellan molnbankarna. De flesta for sin väg och lämnade oss kvar. Ni ser nästan hur stora platser vi har. Den uppspikade plankan är i mitten av varje plats.

IMG_2075

När markisen kom ut idag, kom känslan av semester.

När vi åker ut i helgerna, händer det inte så ofta, att vi rullar ut markisen. Nu rullar den ut, med ett tryck på en knapp. Idag ville vi se om tekniken fungerade, samt belysningen i markisen. När jag hade gjort det, kom känslan, Matts Torebring, du har semester!

Bageriet här på Böda Sands Camping, slår ut de flesta platser vi varit på. ICA butiken har nästan allt, men på tok för mycket ICA produkter, som jag inte äter i första taget. Men hittills har jag hittar mina ”Felix burkar”, längst nere vid golvet.

Servicehusen känns ganska nybyggda, men håller långt ifrån det mått, som vi är vana vid, från Les Castel Campingarna i Frankrike. För nära 600:- per natt tycker jag nog, att det borde finnas vatten och avlopp på tomten, men icke.

Glöm sista stycket, vi har grönt gräs, vi har en stor tomt, vi har träd som skuggar om vi vill, vi har ett stenkast till havet och det är maximalt välskött. Sätt er i bilen, kör hit och stor trivs som vi gör.


Åtgärder

Information

16 responses

25 06 2017
husisblogg

Njae Matts, vi får nog mötas på annan plats, den campingen är för stor för mina ägare. Men inte förr så hoppas jag att du får träffa min ena ägare på Elmia-mässan. Njut, men det ser ägaren att ni gör!

25 06 2017
Matts Torebring

Detta är en av de största campingar som vi bott på. Men den känns inte det minsta stor. Den är så enormt långsmal, välarrangerad, massor av servicehus, ordning och reda överallt. I kväll har vi gått runt hela campingen. Det tog bara en timma.

25 06 2017
Rolle o Carina

Vi trivs nog mer på Fricamping vid en fin badsjö än Böda!
Och inte till det priset heller som ni betalar tyvärr 🙂

Men tur vi tycker olika iaf,då är det ju fritt val 🙂

Ha det gott……RegnKram

25 06 2017
Matts Torebring

De måste nog hålla upp priset, annars skulle nog alla tränga sig in här. Vi har varit på Öland i 45 år, men alltid tänkt, ”Till Böda Sand åker vi inte”. Nu är vi här och stortrivs.
Semesterkram från Böda

25 06 2017
tiaregndroppen

Det var dyrt! 😳 Även för den campingen, annat var det när barna var små 😂😂
Ha det gott! ☀️🚍📚

25 06 2017
Matts Torebring

Sista campingen vi bodde på förra året i Frankrike, hade kostat 83 € per natt, om vi stannat kvar på högsäsong. Visst är det för dyrt. I år kände jag att jag vill vara still på en plats, i minst två veckor, bara sitta still och läsa en bok.

25 06 2017
Marianne

Nyfiken på vad ni fick för 600,- per dygn. El? Tryckvatten?

25 06 2017
Matts Torebring

Hej Marianne! Ja det har jag alltid funderat över, när campingavgifterna är för höga. Nu har vi förbränningstoalett, så vi nyttjar inte ens toaletterna. Vi duschar i ett av de jätte många servicehusen, för att vi inte har vatten och avlopp på tomten.

Vi har i alla fall 150 m2 grönt gräs på tomten, el, ICA butik som hemma, ett fantastiskt bageri, frisör, café, gatukök, restaurang, glassbar och en förstklassig tömning för husbilar. För barnfamiljerna finns hur mycket som helst. Det finns Spa mot tillägg 120:- per person. Det finns dessutom program från morgon till kväll samt underhållning på kvällarna. Sist men inte minst, kanske Sveriges största sandstrand.

26 06 2017
Anki

Smaken är som baken … huvudsaken är ju att ni trivs där!
Ha det fortsatt bra!
Kram

26 06 2017
Matts Torebring

Vi föredrar en professionellt driven camping, när vi har semester och står stilla minst en vecka. Annars kan vi nog också stanna lite varstans, om det bara gäller någon natt. Detta är än fantastisk skogscamping, som slår det mesta, vad gäller att få vara i naturen.
Sommarkram

26 06 2017
Kors och Tvärs

Inte kommer vi till Böda, vi håller oss kvar här i värmen så länge som vi bara kan. Och 17€ per natt räcker gott (som vi betalar här)
Kram

26 06 2017
Matts Torebring

I Sverige finns bara 13 femstjärniga campingar, varav Böda Sand är en av dem. Fast temperaturen ute, finns tyvärr inte med i den bedömningen.

26 06 2017
Lennart

Nog hade vi blandat väder i helgen.

Kram!

26 06 2017
Matts Torebring

Snö på julafton och regn på midsommarafton, båda känns naturligt.
Kram

26 06 2017
Elisabeth

Det verkar som ni stortrivs. Kan förstå semesrekänslan kommer när en del av folket får hemåt. Ha dé fortsatt gott! Kramar

26 06 2017
Matts Torebring

Midsommarafton blir som en lördag, midsommardagen en söndag och så säger kroppen till på söndagen, nu är det måndag. Dags att jobba! Fast så är det inte, det är semester! Droppande sommarkramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: