Landningen på Böda Sand

24 06 2017
IMG_2067

Grillning av benfri fläskkarré. 

Trots att jag önskat sol idag, regnade det fram till lunch. Vi gillade snabbt läget och tog en extra tupplur. Husvagn & Camping, två olästa ex. av tidningen Dagen, samt en intressant fakta tidning, där jag läste allt i hela tidningen. Sådant hinner man inte hemma. Jätteskönt! Birgitta läser om elektronik och styrning, av alla funktioner i husbilen. Det kommer att ta tid att lära allt som finns. Cinderella toa är toppen, men skall läsas in.

Vid lunch kom solen åter och vi kunde njuta ute. På jobbet talar vi ofta om att göra landningssidor, för olika produktgrupper på nätet. Idag har Birgitta & Matts landat fullt ut. Inte ens cyklarna har kommit ut. Vi har en stor ICA butik (storlek som hemma) på vår gata och ett superbra bageri.

Inte ens markisen har kommit ut. Vi har en mindre ek på vår tomt, som ger skugga när vi vill ha det.

Alla förstår säkert hur bra, Matts & Birgitta har det. 


Åtgärder

Information

18 responses

24 06 2017
Nils-Åke Hansson

Skönt att bara göra det man tycker om

24 06 2017
Matts Torebring

Ja nu finns inga tvång kvar, bara göra det som är lättsamt och roligt.

24 06 2017
tiaregndroppen

Det är ju för vilan man har fritid, så skönt att höra att ni tar tillfället som vi. ☔️💨=🗞📚📖

24 06 2017
Matts Torebring

I morgon middag, tror jag ungdomsgängen är borta. Då har de spelat färdigt. Vi skall ut och cykla hoppas jag.

24 06 2017
Martin Björkgren

Mats, sätt dig i skinnsoffan och bara njut, måstevara en höjdare för dig, vi skall ej diskutera Kabe eller Hymer ( där har vi vårauppfattningat, men man skall väl ha något att längta till , en 6 cylindrig Mercedes med 7 växlad automat , mmm 😬😁😬och bakhjulsdrift då kan man ha en Porsch på släp och glida runt med på olika håll 😁😁😎😎) återigen grattis till en jättefin bil, men nu har du skinn , luftfjädring, stödben Nu är det bara en sexa , dragvikt, riktig automat som fattas . Kul att retas lite, men jag gillar dig ( med din Kabe inställning och förmåga att verkställa dina ideal., bra jobbat)
Lycka til fortsatt trevlig helg. Hoppas vi kan i en possetiv anda fortsätta ‘munhuggas’ lite ( vi sitter väl båda i en situation att vi kan verkställa våra drömmar ( tror både du och jag skapat förutsättningarna själva)

24 06 2017
Matts Torebring

Hej & Tack Martin! Jag sitter i skinnsoffan, njuter och skriver till dig. Flera har säkert slutat att läsa min blogg, för att jag själv skriver vad jag tycker och tänker. Har man inte olika åsikter, kan munhuggas lite, men på ett trevligt sätt, blir det ganska tomt och innehållslöst.

Att jag köpte en Kabe från början 2005, var för att jag fick en ”färdigutrustad” bil från början. Sedan har har jag sett bara fördelar av, att ha cykelavstånd till fabriken i Tenhult.

Innan jag går in i en ny husbil, börjar jag analysera lastutrymmena. Är det inte den plats jag vill ha där, går jag inte inte in i bilen. Är sedan prislappen flera miljoner, är det inte heller säkert att jag går in.

Vi lockades av långbäddar 2010. Det tröttnade vi fort på. Efter detta har vi valt den planlösning som vi önskar. Där har jag bara hittat Concorde Carisma och Kabe 910 QB som har det vi vill ha.

Visst står bakhjulsdrift högt upp på listan. Men cykelavstånd till en svensk fabrik och ett bra bemötande står över. Ha det gott Martin!

24 06 2017
Martin Björkgren

👍 Kul vi fortsätter ‘ munhuggas’ det har vi råd med. Trevlig helg, Hymer är bäst 😇😇🇸🇪🇸🇪

25 06 2017
Matts Torebring

Du kommer aldrig att kunna övertyga mig Martin, men jag tycker inte illa om dig för det, tvärtom, det är roligt med debatt. Kabe är inte bara bästa husbilen, vem slår Kabes design & innovation? Vi köper i alla fall närproducerat! Här skiner solen, hoppas den skiner på dig också! Ha det gott!

24 06 2017
Henrik Alm

Tyvärr så har Martin fel! Kabe är det bästa och mest ut vklade husbilen i dagens samhälle!!!
Alm

25 06 2017
Matts Torebring

Ja visst har han det. Även jag själv kan behöva tid ibland, för att inse att jag har fel i vissa saker. När det gäller Kabe, förstod jag redan 2005, att Kabe är bästa valet, när det gäller husbil. Jag har sedan bara blivit mer och mer övertygad.

25 06 2017
Anki

Härligt att bara ta det lugnt och njuta!
Kram

25 06 2017
Matts Torebring

Jag vet att du ofta är ute i morgondimman och fotar. Hur skulle jag kunna göra det, när jag vaknade fem i åtta idag? Jag som bråkar med sömnen till och från. Jag tror att jag stannat klockan nu och bara kopplar av, så känns det i alla fall!

25 06 2017
husisblogg

Matts, det är för att du är så frispråkig som ägaren läser din blogg. Du vågar säga vad du tycker och tänker, och handlar också därefter.
Att vakna en sådan dag, bara vända sig om och höra hur det smattrar på mitt tak, det gillar ägarna. Fast självklart gillar de mest sol, men ibland får jag regn på taket och då gillar de att sova vidare

25 06 2017
Matts Torebring

Tack för att du reser med oss i vått och torrt, det tycker jag är jätteroligt. Frispråkig, ja kanske, men framförallt vill jag alltid vara öppen, ärlig, stå upp för mina intressen och åsikter. Det är roligt att du är en av mina trogna bloggvänner.

25 06 2017
Rolle o Carina

Härligt ni får njuta av Bobilslivet igen som oss,nöjda ADRIA ägare 🙂

Ha det gott o njut vidare……..Varma Kramar från oss

25 06 2017
Matts Torebring

Tack Rolle & Carina, om ni bara visste vad nöjda och glada vi är.
En stor sommarkram

25 06 2017
Helena FREEDOMtravel

Jag är helt säker på att ni, och den fina husbilen, har det toppen! Och visst får man tid för annat när man är ute på rull. Vi har ett ganska tajt ”schema” (nåväl, väldigt luddigt sådant!) och ändå känns det som att vi hinner sånt som vi inte hinner hemma. Otroligt skönt att vara ute i husbilen igen! Ha det fint!

25 06 2017
Matts Torebring

Visserligen en dyr camping, men på bara 60 mil är vi hemma igen, inga ”bomavgifter” som i Frankrike, grönt gräs, stor tomt, bageri, butik, men vi saknar de varma kvällarna. Det har vi alltid saknat på Öland.
En stor sommarkram till er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: