Jag måste älska grävmaskiner

2 06 2017
IMG_1903

Utsikt från vår vinterträdgård.

Idag kom Göran, Johans kollega, med sin grävmaskin. När klockan var nio på morgonen, hade Göran planat ut slänten, från plan 1 till plan 2. Vi hade dessutom fiskat upp, en massa stora stenar, som vi lagt på rad nedanför slänten. Inte nog med detta, vi hade även grävt ned tomrör för strömmatning. Dels till mitt husbilsgarage, samt några elstolpar.

När jag lämnade Göran vid tio- tiden för att jobba ”på riktigt”, började han fylla upp slänten med 20 cm matjord. I slänten skall jag plantera marktäckande Stefanandra buskar. Till höger på planen i framkant, planerar jag för mitt garagebygge.

IMG_1904

En ny väg ned till till plan 2. (klicka upp bilden för att se vägen)

Vid lunch var jag tvungen att åka hem, för att följa arbetet på plats. Då var Göran klar, med att få bort jordhögarna, dels till slänten samt slänten mot norr, där jag skall plantera en Thujahäck. När jag kom hem, körde jag för första gången, ned på nya vägen med vår Hyundai ned till baksidan, där husbilen skall parkeras när jag är klar. Jag känner mig överlycklig över hur bra det blir. Kanske blir det en bra ”vänplats”.


Åtgärder

Information

16 responses

2 06 2017
Lennart

Visst blir det bra.

Kram

2 06 2017
Matts Torebring

Det kommer att bli kanonbra!

2 06 2017
Rolle o Carina

Grattis Matts,då är vi 2 som gillar grävmaskiner,kul! 🙂
Och såå snyggt det kommer att bli med nytt garage för Kaben 🙂

Varm SolskensKram på er….Glad Pingst

2 06 2017
Matts Torebring

Birgitta läste i Smålands Tidningen, att du kommer troligtvis att uppträda i Aneby den 18 augusti, tillsammans med Olle. Du vet ju att vi är på Kabe 60 år då. Sommarkramar

2 06 2017
Rolle o Carina

Jodå Matts,vi har full koll på det,synd bara att de flyttat det till Aug!
Då är vår semester slut tyvärr,bättre de hade haft det i Juli som förr.

Men vi kanske dyker upp i Juli ändå,om ni är hemma då 🙂

Kram

2 06 2017
Matts Torebring

Välkomna och hoppas att min ”vänplats” är klar då.
Sommarkramar.

3 06 2017
Rolle o Carina

Tack Tack! Vi kommer och inviger,kul värre! 🙂

Kram

3 06 2017
Matts Torebring

Mer än välkomna!
En våt sommarkram.

2 06 2017
husisblogg

En vänplats låter trevligt. Perfekt att kunna ta emot vänner på..😀

3 06 2017
Matts Torebring

Ja både för oss, som får en lite ”nedsänkt” husbilsparkering och alla ni vänner som vill stanna till.

3 06 2017
Kors och Tvärs

Spännande! Så klar det blir en vänplats 🙂
Kram

3 06 2017
Matts Torebring

Visst låter ”Vänplats” mycket roligare, än det andra som alla talar om.
Sommarkramar på resan

3 06 2017
Anki

Det blir säkert jättebra!

3 06 2017
Matts Torebring

Jag känner mig nästan lite lyrisk över, hur bra det blir. Jag har bestämt mig för att det skall bli bra!

3 06 2017
Elisabeth

Det kommer bli bra!!

3 06 2017
Matts Torebring

Jag är själv positivt överraskad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: