Tankar inför året

1 01 2017
img_0842

Låt året fyllas av vackra minnen.

Själv har jag väldigt svårt för att se bakåt och det som varit. Jag är och har alltid varit en entreprenör. När något är avklarat, lämnar jag det bakom mig. Jag vill se framåt! Jag vet att många av er gör jättefina återblickar på resor och sammanställer. Själv vill jag upptäcka nya saker! Först igår kväll, satt vi och tittade tillbaka på semestern 2015. Visst går jag in och tittar tillbaka på enskilda händelser.

Jag har byggt nytt, jag har byggt om, jag har byggt till i stort sett vart fjärde år i hela mitt vuxna liv. Förra året var det dags att bygga igen, men då stoppades jag av byråkrater när jag ville anlägga en ställplats. Nu lämnar jag 2016 bakom mig och ser fram emot nya händelser. Ett nytt år med nya möjligheter!

sc0000666d

De mest tänkvärda ord hämtade ur boken. (Klicka upp bilden för att läsa boken)

Jag läser just nu en bok av Anita Barker Andersen, Se det osynliga. Det står så mycket bra i denna bok. Jag tar mig friheten att citera några rader, om den 92 åriga kvinnan. Bestämmer vi oss för att 2017 skall bli ett bra år, då kommer det att bli bra!

 


Åtgärder

Information

18 responses

1 01 2017
Kors och Tvärs

2017 blir vad vi gör det till, det vill säga ett gott husbilsår 🙂
Nyårskram

1 01 2017
Matts Torebring

Det har vi bestämt oss för också. Vi börjar med det civila, rullande livet på onsdag morgon.
Kram

1 01 2017
lennartolovsson

God fortsättning på det nya året med nya upplevelser!

Kram

1 01 2017
Matts Torebring

Tack det samma!
Kram

1 01 2017
husisblogg

Vill först och främst önska en god fortsättning på ett bra 2017!
Det är nog mest i arbetet som min ena ägare tittar i backspegeln för att kunna utvärdera. På fritiden är det mest framåtriktade blickar hela tiden.

1 01 2017
Matts Torebring

Tack det samma till er. Det förgångna får vi minnas när vi blir äldre. Nu gäller det att se framåt!

1 01 2017
Rolle o Carina

Ja nu blickar vi framåt mot ett nytt underbart Bobilsår!
Det kommer att bli Toppen har vi bestämt 🙂

Kram o ha det gott o njut…….

1 01 2017
Matts Torebring

Vi har det så bra och bra kommer det att bli, kanske ännu bättre.
Kram & God fortsättning

1 01 2017
Lars Permeln

Jag har i grunden en positiv läggning och ser eller kanske söker för det mesta efter möjligheter samt tror på framtiden. Mina erfarenheter säger mig dock att jag enbart i begränsad utsträckning kan bestämma hur det ska bli. Tyvärr händer det saker i livet som är oplanerat. Numera försöker jag därför ta vara på varje dag. Jag hoppas att 2017 blir ett bra och trevligt husbilsår för oss alla och att det blir år i fredens tecken. God fortsättning!

2 01 2017
Matts Torebring

Många har sagt till mig genom livet, Matts, du ser alltid glad ut. Det samma skulle jag vilja säga om dig Lars, bara de få gånger vi har mötts. Du ser så glad ut, trots allt som du kämpat dig igenom. Med den inställningen tar inte törnarna lika hårt. Vi kommer att få ett bra år 2017. God fortsättning!

2 01 2017
Elisabeth

Inställningen är viktig för hur vi bedömer tillvaron. Ha en god fortsättning på 2017!

2 01 2017
Matts Torebring

Visst är det så, med en positiv inställning klarar vi av nästan allt.
God fortsättning

3 01 2017
Anki

Tänkvärda rader i boken…
God fortsättning på detta nya år!
Kram

3 01 2017
Matts Torebring

Ja visst är det, man får verkligen höja ögonbrynen och tänka om en hel del.
Kram

3 01 2017
Deciree

Jag håller med om att 2017 blir ett bra husbilsår…hoppas jag i alla fall 😉 Kram till er

3 01 2017
Matts Torebring

Visst blir det ett bra 2017. Vi börjar husbillsåret redan i morgon. Inget bra väder precis, men vi tar det lugnt!
Kram till er uppe i norr.

3 01 2017
Helena FREEDOMtravel

Ja, nog är det viktigast att se framåt! Jag gillar inte att dröja mig kvar i det som varit, men jag gillar nog att göra en del tillbakablickat ändå, kanske för att tänka efter var man är och vart man är på väg 😉

4 01 2017
Matts Torebring

Visst kan man blanda och summera det som varit, men själv drivs jag framåt hela tiden. Vissa små händelser kommer jag nog alltid åter till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: