Två födelsedagspojkar

14 08 2016
IMG_9769

Två födelsedagar firade vi idag.

Idag bjöd Birgitta på slottsstek, kaffe & tårta. Niklas fyller 4.5 i morgon och jag 6.9 på torsdag. Båda fick vi presenter redan idag. Till sonen finns inget val till present, familjen har allt, men gillar att bo på hotell över en weekend. Denna gången blev det ett presentkort från Greatdays.

Jag själv önskar mig alltid saker jag behöver. Mina Idegranar har växt så mycket i sommar, att jag måste tukta dem. Min gamla häcksax har lagt av. Så nu får jag mera arbete, men kan göra trevligt hemma. Linus står för energin, han vet att farfar gillar bara Cloetta Limpor. Dessutom fick jag en påse Juleskum,  med försmak av julen, Tomtegröt & Kanel.

Stort Tack till hela min snälla goa familj!


Åtgärder

Information

13 responses

14 08 2016
Rolle o Carina

Visst är det härligt att fylla år,massor med presenter!
Hälsningar från 2 Lejon som nyss fyllt 🙂

BobilsKram

14 08 2016
Matts Torebring

Tack & Bock & Visst är det barnsligt roligt!
Kram

14 08 2016
Kors och Tvärs

Visst är det kul att bli uppvaktad och ihågkommen
Kram

15 08 2016
Matts Torebring

Familj och vänner är guld värt.
Kram

14 08 2016
Lena & Jan

Trip, Trapp, Trull fina pojkar GRATTIS i förskott!
Den där Gardena-häcksaxen ska jag ta mig en titt på i butiken, verkar som den kan passa på vår bef. förlängningsstång (vi använder till att tvätta Concorden med) bra om man kan kombinera sina tillbehör. Hur grova grenar klarar den måntro?
Glöm nu inte o fira i morgon också 🙂

15 08 2016
Matts Torebring

Tack, tack, tack. Jag har så fullt upp att köra ved just nu, så jag hinner inte testa saxen på ett tag. Elsladden var i alla fall inga problem på den förra, vips så var strömmen borta. Torsdag kväll firar jag nog lite!

14 08 2016
Lennart

Vi gratulerar!

Kram

15 08 2016
Matts Torebring

Tack & Bock!
Kram

15 08 2016
nils-åke hansson

jag har det så bra att jag har ett barnbarn som firar samma dag så jag bara kan koppla av.

15 08 2016
nils-åke hansson

Grattis får vi inte glömma!

15 08 2016
Matts Torebring

Tack & Bock. Niklas och jag fyller med tre dagars mellanrum, dottern, barnbarnet och Birgitta fyller alla tre samma vecka i oktober. Visst är det märkligt.

15 08 2016
Helena FREEDOMtravel

Grattis! Alltid trevligt med firande och uppvaktning 🙂

15 08 2016
Matts Torebring

Tack & Bock. Visst är det roligt att fylla och få presenter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: