Vi blev kvar i skogsbacken…

16 09 2017

En natt till på Lyckarps Ställplats, men så besviken jag blir, på vuxna människor…

IMG_2930

En hel liten blomsteräng, mötte oss utanför dörren.

Skogen dignar av stora svampar, men många blommor har inte gett upp ännu.

IMG_2932

Vi gick genom skogen upp till Ljusboden

Vägen upp till Ljusboden, kantas av konstverk i trä och skräpiga gårdar.

IMG_2933

Ann-Charlotte serverade oss nybakade våfflor

Vi handlade med oss lite ljus hem, både till nya husbilen och hemma. Ann-Charlotte tillverkade bruna ljus, som skall passa till inredningen i vår nya husbil, med brun skinnklädsel. Detta gjorde hon när vi åt våfflor.

IMG_2935

Vedlåren till grillplatsen såg ut så här idag.

Vi grillade korv i går, när vi kom till Lyckarps ställplats. Det smakade så gudomligt gott, att vi beslöt oss för att grilla i dag också. Jag går ut för att lyfta på locket till vedlåren….

Jag tror inte det är sant! Igår kväll fanns det bara ved i vedlåren. Idag när jag öppnade hade någon (människa?), utan förstånd eller förmåga att ens tänka, slängt resterna från sin kräftfest i VEDLÅREN!

Jag har skickat bilder till Ingvar, som äger ställplatsen och angett vem jag tror att det är. Jag pratade lite kort, med den som jag tror har gjort detta. ”Var så god och grilla om du vill, det finns glöd kvar”, sa jag, när vi var klara. ”Nej, sa mannen, vi har annat på g”.

Jag kommer inte att bli det minsta förvånad, när ställplats efter ställplats stänger. Här uppoffrar sig Ingvar, med att hugga ved, torka den, klyva, bygga en vedlår med tak för att göra det trivsamt. Så kommer en vuxen kedjerökande (pensionär) och grisar ned!!

Jag städar oftast upp på allmänna toaletter, när det ligger högvis med papper på golvet. Jag klarar inte av att se det. Jag har städat upp vedlåren på Lyckarps ställplats också.


Åtgärder

Information

20 responses

16 09 2017
Elisabeth

Trevlig ställplats och promenad till Ljusboden. Så trist när folk grisar ner. Fattar inte hur de bara kan!

16 09 2017
Matts Torebring

Visst är det en jättetrevlig ställplats, men hur länge till, när människor bär sig åt så här. Att slänga kräftavfall i en vedlår, var bland det värsta jag sett.

16 09 2017
Lennart

Jag har sett så måna grisar ibland oss att jag baxnar.
Kommer inte att bli bra.

Kram

16 09 2017
Matts Torebring

Detta gjorde mig så besviken. Ingvar arbetar nästan helt ideellt med detta. Så kommer det en GRIS som denna och bara grisar ned.
Kram

16 09 2017
husisblogg

Vad ska sägas? Ägarna tycker detta är så tråkigt och på något sätt blir alla förlorare i slutänden.

16 09 2017
Matts Torebring

Jag tror att många är helt tanklösa. Om alla tänkte efter före, skulle tv program som Lyxfällan få äggas ned. I detta fallet är vi alla husbilsåkare förlorare.

16 09 2017
Henrik

Detta låter ju helt sjukt! Vad är det för folk so beter sig så!!!! Caravan club i Hökensås kan jag rekommendera , de har sån ordning som du och Birgitta vill ha kan ja lova er!!
Nu har bi käkat på restaurangen och helt fantastiskt som vanligt! Jätte bra samt prisvärt
Mvh Alm o Nöjd

17 09 2017
Matts Torebring

Jag säger bara…det är tur för min och andras väl, att jag inte är polis.
Vi kommer så snart vi kan till Hökensås, jag lovar.
Ha det gott!

16 09 2017
Nils-Åke Hansson

Det var inte rätt plats för kräftskivans rester. Jag går fortfarande och tänker på ställplatsen Mimizan-plage i Frankrike varför den är stängd

17 09 2017
Matts Torebring

Men visst borde vi som kör husbil, älskar naturen, vara sunt tänkande människor? Nej så är inte fallet. Detta är sorgligt!

16 09 2017
Helena FREEDOMtravel

Fruktansvärt tråkigt när folk skräpar ner efter sig … förstår inte hur man tänker!!

17 09 2017
Matts Torebring

Jo det är enkelt, man tänker inte alls. Fast i detta fallet, en vuxen kedjerökande pensionär, borde lärt sig något under livet, men icke!

16 09 2017
tiaregndroppen

Man kan undra hur en sådan tänker, eller inte tänker för han verkar inte haft många hjärnceller med ett sådant beteende 😤😖😫

17 09 2017
Matts Torebring

Du ger själv svaret i andra delen av ditt inlägg. Om folk tänkte efter före, finge tv programmet Lyxfällan läggas ned.

16 09 2017
Lars Permelin

En normalt funtad människa gör inte på det viset, misstänker att omdömet och tankeförmågan seglade iväg i rask takt samtidigt som snapsarna intogs. Mycket tråkigt att det skräpas ner överhuvudtaget på en husbilsplats.

17 09 2017
Matts Torebring

Jag funderar ibland och tror, att du Lars, jag och alla mina bloggvänner är onormala och att de andra nedskräpande individerna är normala. Jag hoppas att jag har fel. Det räcker att en av hundra förstör för oss alla andra.

17 09 2017
Rolle o Carina

Tråkigt o svinaktigt gjort av en äldre herre,de är inte bättre än de unga!
Vi har haft det jättefint i helgen på Golfklubben,rent o fint!

Varm Adria-Kram

17 09 2017
Matts Torebring

Det verkar inte vara skillnad på äldre och yngre, alla åldrar bär sig dumt åt.
En varm inomhuskram

18 09 2017
Kors och Tvärs

Det är så bedrövligt – all vett och sans verkar ha flugit sin kos bland så många husbilsåkare. Det var en lång tråd på fejsbook också, där någon stolt visade upp sin sovplats för natten trots att det klart och tydligt står att det är P och Campingförbud mellan kl 21-07. Detta med motiveringen att ”vi campar inte och dessutom hade jag tagit ett glas vin innan jag såg skylten” Då kan jag bara säga Dum Dummare Dummast!!

Kram

18 09 2017
Matts Torebring

Som jag skrivit flera gånger: ”Om människor tänkte efter före, skulle tv program som Lyxfällan få läggas ned”. Det är alldeles för många idag som inte bryr sig. Jag försöker städa upp var jag går, så även på Lyckarp, men jag blir så himla trött på allt detta slarv.
Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: