Är det min tur nästa gång?

9 08 2016

En chockbomb för husbilsägare har slagit ned i Aneby!

Jag talade med en god vän, som har sin husbil parkerad intill sin villatomt. Kanske är det kommunens mark, jag vet inte, men den stör eller skymmer absolut ingen. Jo, den stör någon! En dag fick min gode vän se, att någon höll på att fotografera hans husbil. Vad håller ni på med, sa min gode vän. (Bilderna är från vår egen parkering)

Vi är från Tillsyningsnämnden i Aneby Kommun och det finns klagomål på parkeringen av din husbil. Jag blev mållås och kunde inte tala på en lång stund. Är det möjligt? Är det sant? Jag var tvungen att gå tillbaka, till min gode vän och fråga en gång till. Jo det är sant!

Jag tycker inte att min egen ställplats, till husbilen är helt optimal. Jag ville bygga ett garage till husbilen norr om vårt hus, på den nyinköpta ödetomten. Men det blev stopp från Tillsyningsnämnden! Är det min tur nästa gång att bli fotograferad och anmäld? Jag skulle vilja rösta på, att Aneby Kommun är den mest Husbilsfientliga kommunen i vårt land.


Åtgärder

Information

20 responses

9 08 2016
Kors och Tvärs

Jag förstår att du blev stum…. man tappar ju alla ord……
Kram

9 08 2016
Matts Torebring

Kanske för att jag läst boken, ”Tänka snabbt och långsamt”. Det krävs lång tid att smälta detta!
Kram

9 08 2016
nils-åke hansson

Matts du får skynda dig att köpa en Fiat 500 så du inte stör någon i Aneby!

9 08 2016
Matts Torebring

Har jag skrivit tidigare så du sett det, så du vet att jag älskar den bilen. Husbilen får jag nog ställa in i en ladugård, så ingen ser den.

9 08 2016
Deciree

Men det var då det vidrigaste !!! Alltså ni har någon avundsjuk idiot….ursäkta…till granne eller nåt!! Någon stör sig på husbilarna era. Håller med om att det verkar vara väldigt husbils fientligt där ni bor. Så trist !! Kram till er

9 08 2016
Matts Torebring

Ja du har helt rätt, så är det och kommunen fortsätter att hänga på. Det är vidrigt. Själv är jag förstummad!
Kram go vänner!

9 08 2016
Lars Permelin

Denna gång tror jag inte att det är Aneby kommun som har tagit initiativet. Det är mest troligt att det är en avundsjuk granne som har klagat till kommunen och då måste kommunen i sin tur utreda frågan. Förhoppningsvis svarar kommunen till den klagande att kommunen inte har något att erinra mot husbilens uppställningsplats eftersom den på intet sätt är störande. Det är min förhoppning, i annat fall så delar jag din uppfattning Matts om att Aneby kommun borde utses till landets mest husbilsfientliga kommun.

9 08 2016
Matts Torebring

Det kan vara så som du skriver Lars. Men att fota är ändå att gå till överdrift, utan att först samtala med berörda parter. Detta agerande visar var kommunen står, i sitt sätt att ta emot turister som kommer resande i husbil.

9 08 2016
Lennart

Nu går det väl lite väl långt!

Kram

10 08 2016
Matts Torebring

Det är länge sedan jag tyckte det!
Kram

10 08 2016
Kenneth Risberg

Ett skrämmande beteende från kommunen att inte först ta kontakt med berörd granne men det är så det går till om någon först klagar till kommunen. Helt säkert finns det en avundsjuk person/granne nära er. Ett tips är att ni kan få ut alla handlingar från handläggande förvaltning kring sånt här enligt offentlighetsprincipen och där framträder den ”avundsjuka” grannen.

10 08 2016
Matts Torebring

Jag tror att krafter inom kommunen är husbilsfientlig och hakar på minsta lilla tyckande från grannar, sakligt som osakligt. Mycket tråkigt är det. Frågan är om man kan bo kvar.

10 08 2016
Helena FREEDOMtravel

Va???? HUR kan det störa någon? Det finns definitivt konstiga och bittra människor!!!

10 08 2016
Matts Torebring

Där den ifrågasatta husbilen står parkerad, har det alltid tidigare stått en större bil parkerad. Men en husbil väcker avundsjuka, så är det.

10 08 2016
JoY

Tror inte jag har läst rätt! Vad händer hos er Avundsjuka är svår att råda bot på.
Kram

10 08 2016
Matts Torebring

Jag var tvungen att fråga flera gånger, jag trodde inte att jag hörde rätt.
Kram

10 08 2016
Rolle o Carina

Ja det är inte klokt vilket folk det finns i er kommun!

Ha det gott ändå…Kram fr Stocka hamn 🙂

11 08 2016
Matts Torebring

Jag kan bara instämma och hålla med.
Kram

16 09 2016
Peter & Heléne's Reseblogg

Den kommunen kommer vi undvika på våra resor….

17 09 2016
Matts Torebring

Jag skulle önska att jag kunde göra det samma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: