Tack vänner som följer oss

2 07 2016

 

IMG_9448

Förmiddagsfika.

När vi cyklade upp till byn, för att handla mat & tårta, var det +36  grader på Apotekets digitala termometer. Vi köpte så mycket mat, att vi fick bråttom hem och bara plats med var sin fruktbakelse i cykelväskorna.

Jo, när vi var undan någon timma, passade någon av er på att bli vår 500 000:e visning på bloggen. Jag kände på mig  detta och skulle fira med tårta. 

Bloggen och en Mac Book fick jag i 60- årspresent av min familj  för snart nio år sedan. I början ville jag dokumentera allt det enorma arbete, som jag lagt ned på vårt hus och trädgård. Ladda upp bilder hade jag problem med i början. De tre första åren hände inte så mycket heller. Sedan kom min tävlingsinstinkt in i bilden, jag ville ju ha flest besökare.

Jag har fått se mig besegrad av flera ”flyttfåglar”, som lämnar Sverige i början på hösten och kan skriva varje dag, om spännande saker. Dessutom naturligtvis av Proffsbloggare som Freedom Travel. Jag har ett företag att vårda också, tillsammans med min familj.

Jag skriver ärligt och uppriktigt. Jag vet att jag trampar kanske någon på tårna ibland. Förlåt!  Allt är inte heller bara gulligt och vackert i vår värld. Då vill jag bekänna färg.

Ge bort en present, som  mottagaren använder, en till två timmar varje dag, i nio år och tänker fortsätta att göra det, är det möjligt? Svar: Ja! Jag är beviset! Stort Tack till min familj!

Hälsningar Matts & Birgitta Torebring

____

Det mest lästa inlägget i år!

Skärmavbild 2016-07-01 kl. 21.09.50

Jag ringde våra vänner i Jabobsstad och berättade, att mitt inlägg 2013-05-28,  är det mest lästa inlägget i år och som legat i topp varje år sedan dess. Får jag lägga ut det igen, frågade jag Fredrik försiktigt? Naturligtvis får du det och kanske syns vi på Elmia i höst.

Tack Fredrik & Marianne! Ni är Kamrater & Vänner till oss, som berikar livet i en husbil. Jag vet att ni är med oss varje dag i ur och skur.

IMG_9019

Birgitta och våra vänner Fredrik & Marianne från Jakobsstad, på besök hos oss.

När Birgitta och jag satt i vår bobil, under tidig vår i Mariestad, ringde mobilen. Hej det är Fredrik, nu åker vi söder över, men vet inte vart. Ett par gånger under resan har jag spårat upp dem. Så i går kväll ringde Fredrik och talade om att de var i Ullared. Fem hela veckor har gått sedan de lämnade Jakobsstad i Österbotten, Finland. Efter en resa i Tyskland, Slovenien, Kroatien och Italien var de nu på väg hem igen. Är ni hemma på tisdag, så kommer vi och hälsar på, under sen eftermiddag. Nu är det hela två år sedan vi träffades. Vad roligt att träffa ”våra finska kamrater” igen.

Vi gick till samma plats vid stranden på Camping Rubicone, Italien. Så började vi prata, vi gjorde en resa tillsammans i Kroatien, vi har träffats flera gånger på Elmia Husbil och så har våra ”kamrater” varit hos oss tre eller fyra gånger. Jag pratar ofta med Finlands svenskar på telefon, jag gör affärer med flera företag i Österbotten och säger alltid samma sak: Vilka trevliga och lättsamma människor det bor i Österbotten. Jag har varit där på affärsbesök och fick kungligt mottagande. Vi önskar våra kamrater en trevlig resa hem till Jakobsstad.

 


Åtgärder

Information

20 responses

2 07 2016
NillaS

Grattis 🍾😄
Ja visst är det roligt att blogga! Man får dessutom användning för alla foton man tar 😄
Keep up the good work 👍🏻
Ha de gott Kram 🔆

2 07 2016
Matts Torebring

Tack jag fortsätter på samma spår.
En varm fransk kram.

2 07 2016
Helena FREEDOMtravel

Stort GRATTIS till alla sidvisningarna för bloggen! Sånt ska självklart firas! Detta är ju en av de bloggar som vi med glädje följer varje dag! Och stort tack för omnämnandet av vår blogg som ”proffsblogg” 🙂

2 07 2016
Matts Torebring

Tack & Bock! Jag måste säga att jag beundrar ert sätt att blogga. Ni skriver engagerat och sakligt. Dessutom kommenterar ni alla inlägg, samt att hinna följa så många andra bloggar. Beundransvärt! Hoppas ni får den bärighet i er blogg som ni önskar. Själv skriver jag bara för att det är så himla roligt.

2 07 2016
tiaregndroppen

Visst är det roligt att dela med sig! Önskade bara att man hade mer tid både till husbilsåkande, bloggande och att läsa alla bloggar 😊 de som har WordPress finns ju i appen så de är ett ”måste” varje dag men de andra hamnar tyvärr på andra plats när tiden inte räcker till… Lovar att fortsätta läsa och kanske vi tom ses en dag ☺️ tex på elmia 🤗

2 07 2016
Matts Torebring

Tack för att du reser med oss. Bloggen ger så otroligt mycket tillbaka. Vänner, resmål, tips och erfarenheter. Jag försöker att scanna av de flesta på min lista, du är en av dem. Nästan dagligen kommer kommentaren hemma i Sverige, ja vi läser din blogg. Visst är det kul. Kanske syns vi, du kanske hittar mig först, så ryck tag i mig. Mvh Matts

2 07 2016
nils-åke hansson

Grattis till så många besökare. Har nu följt er länge och tycker det är intressant att läsa. Bloggen har man fått många kommentarer från personer man mött.
Cyklat till byn i 36 graders värme är nog påfrestande.

2 07 2016
Matts Torebring

Tack & bock! Hoppas att jag kan smitta av mig med något restips vid något tillfälle. Jag var mest rädd för maten, när det var så varmt. Innan har jag haft svårt att må bra, av så mycket värme. Vi har nog vant oss redan.

2 07 2016
ClasB

Grattis till denna stora siffra. Själv är jag en sån där ”smygläsare” av er blogg men gillar ofta det ni skriver och era bilder. Ha en fortsatt trevlig semester i Frankrike oxh låt oss följa er fortsatta resa.

2 07 2016
Matts Torebring

Hej & Tack & Kul att du reser med oss. Vi fortsätter att skriva och berätta. Ha det gott

2 07 2016
Rolle o Carina

Grattis till er fina Blogg,det har blivit ett dagligt måste att läsa den nu!
Och klottrar också var gång så klart Matts!
Så roligt det var också att få träffas för 2 år sen i Aneby!
Vi kommer åter i sommar och då lockar ju ”LS” också 🙂

Ha det gott o njut….Idag RegnKram

2 07 2016
Matts Torebring

Hej & Tack & Bock Rolle & Carina! Du/ni är vår trognaste support på bloggen och skriver också varje dag. Det ska bli roligt att se er på Folkparksscenen i sommar. Välkomna! En varm kram

2 07 2016
imeldabencic

Grattis! Kul att läsa resebloggar och du skiver bra 👍 och mycket 👏 Och dessutom får vi se många fina foton 📷 Tack!

2 07 2016
Matts Torebring

Tack & Bock & Kul att du reser med oss. Det känns jätteroligt för mig.

2 07 2016
Kors och Tvärs

En bra present som verkligen kommit till användning
Kram

2 07 2016
Matts Torebring

Många presenter kommer aldrig till användning, detta är ett unikt undantag och som nästan förnyas varje dag. Kram

2 07 2016
Shamrock

Grattis till 500 000 (jag är en av de nya som tittar in)

2 07 2016
Matts Torebring

Tack & Bock! Det är ju det som är så roligt att det kommer till nya. Välkommen!

3 07 2016
Elisabeth

Grattis till de 500 000 visningarna! Alltid kul att komma in till dig och läsa även om det inte blir varje dag!

4 07 2016
Matts Torebring

Hej & Tack & Bock, det är så roligt att ni reser med oss i livet och i husbilen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: