Vi har haft en riktigt gråmulen dag i Motala. Först gick vi in till stan och ”gofikade” med wienersemla & kaffe. Sedan fram på eftermiddagen, gick vi en sväng till. Nu firade vi 47 år, på Restaurang Nostalgi, med två styck smörstekta abborrar. Smakmässigt fjärran från dem, som jag lyckades meta upp ur Nobyån i Lommaryd, som ung grabb. Förresten, fick jag några abborrar, var det inte bara mört jag fick? Till dessert blev det hallonpannacotta och kaffe.

Abborre och potatismos det är LYX.
Även här riktigt gråmulen dag.
Riktigt gott var det i alla fall och i en mysig miljö. Ha det gott
Oj så gott!! Både med wienersemla och abborre.
Kramar
Visst var det gott och vi gick hem så där lagom mätta och belåtna. Kram
Perfekt, stort grattis på er dag,
Med vänlig hälsning,
Torbjörn
Tack! Abborre var gott och det äter man inte varje dag. Ha det gott
Men så trevligt. Vi hälsar o gratulerar er på er dag…:) Kram
Tack! Vi hade gärna firat i Jokkmokk, men det gick bra i Motala också. Kram
GRTTIS!
Abborre är nästan det enda vi inte har här nere.
Kram
Tack! Finns det inte havsabborre? Kram
Grattis på er! Abborre brukar vara gott och få på kroken!
Men nu var det ett tag sen vi fiskade faktiskt.
Ha det gott o njut………..TövädersKram
Tack! Jag tycker det är synd att ta dö på den, men så tänkte jag inte förr. Kram
Abborre är fantastiskt gott! Vi lagar hemma nån enstaka gång, men en gång köpte vi på restaurang i Trosa. Direkt ropade Peter och sa att ”det här är inte abborre”. Han har fiskat abborrar hela sitt liv, så han var 100 % säker. Kocken började stamma lite och svamla och förklara att fiskarna var avlägset släkt på nåt vis, men att den här fisken var ju importerad från nåt annat land…
Ni kan kanske dra upp någon firre från soldäck? Det är lätt att gå i turistfällor, om man inte kan allt, och kände smaken som Peter. Jag gick ut i köket i Kroatien vid ett tillfälle. Notan var riktigt dyr. Då var det kg pris på fisken i menyn.
Såg väldigt gott ut! Stort grattis i efterskott!
Tack & Bock & Gott var det!