I love Hjo Birgitta

28 09 2015
Grattis Birgitta på din dag.

Grattis Birgitta på din dag.

Jag har den bästa hustru, som en man som jag, skulle kunna få. Vi har ett så fint liv tillsammans, både hemma och i vår husbil. Tillsammans har vi det bästa hem, familj, barn, barnbarn, företag och dessutom den bästa husbilen som står att få. Denna glädje delar vi tillsammans. Grattis på din dag Birgitta.

Ett litet tips också till er alla husbilsvänner och alla ni andra, som står ut med att läsa min blogg. Birgitta fick en 0,5 liter Gräddsifon samt en hälsokudde och blommor. Just gräddsifonen skall vi använda i husbilen till frukt och andra godsaker. Nu slipper jag att stå och vispa i fortsättningen. ”I like vipped créme”!


Åtgärder

Information

18 responses

28 09 2015
Lennart

GRATTIS säger vi!

Kram till Birgitta

28 09 2015
Matts Torebring

Birgitta läser inte alla bloggar som jag gör, men hon läser alltid din, det vet jag. Jag hälsar henne för säkerhets skull. Kram

28 09 2015
NillaS

Tror hon kan vara rätt glad som har dej oxå 🙂 Grattis från oss 🎈🎂

28 09 2015
Matts Torebring

Tack, vad snäll du är, men jag tror du har rätt. Må väl

28 09 2015
Kors och Tvärs

Stort Grattenäran till bästaste Birgitta
Kramar

28 09 2015
nils-åke hansson

Grattis Birgitta på din dag.
Var tvungen att Googla på Gräddsifon så nu vet jag vad det är.
Nisse

29 09 2015
Matts Torebring

Tack Nisse! Vi har sålt gräddsifoner i 20 år, så jag trodde i min enfald att alla kände till. Nu har jag till en länk ovan i texten. Fyll vispgrädde i behållaren, sätt i en patron och tryck och du har den bästa vispgrädde. Må väl

29 09 2015
Maggan och Ingemar

Grattis till Birgitta från oss också. En gräddsifon får nog jag också önska mig 🙂

29 09 2015
Lena & Jan

STORT GRATTIS BIRGITTA!

29 09 2015
Matts Torebring

Birgitta hälsar och säger Tack & Bock!

29 09 2015
Helena FREEDOMtravel

Stort GRATTIS hälsar vi!!! Jag klickade på gräddsifon, men det fanns ingen förklaring om vad det var så jag fattade inte riktigt hur den funkar…? (Det kanske är allmän kunskap, vad vet jag, men jag har missat det… haha)

29 09 2015
Matts Torebring

Birgitta hälsar och säger Tack & Bock! Vi har sålt gräddsifoner i 20 år, så jag trodde i min enfald att alla kände till. Nu har jag lagt till en länk ovan i texten. Fyll vispgrädde i behållaren, sätt i en patron och tryck och du har den bästa vispgrädde. Må väl

29 09 2015
Rolle o Carina

Stort ”Grattis” fr oss också,det är så ett långt härligt äkt.skap ska vara!
Hoppas ni får många fina år tillsammans,kanske även i en ”Concorde” 🙂

Ha det gott o njut…..Sol-Kram

29 09 2015
Matts Torebring

Tack snälla familjen, ni är så goa, men Concorde blir det nog ingen. Må väl & Kram

29 09 2015
Fredrik Sanden

Grattis Birgitta från oss på andra sidan potten . Häls. M o F

29 09 2015
Matts Torebring

Tack kära vänner, vi är så glada att få ha er som kamrater. Stor kram från oss

29 09 2015
Anki och Lasse

Stort Grattis till Birgitta från oss!
Kram

29 09 2015
Matts Torebring

Hej & Tack & Bock, hälsar Birgitta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: