Jag älskar skogen…

21 09 2015
Elljusspåret efter jobbet idag

Elljusspåret efter jobbet idag.

Våren kommer med alla måsten, sommaren med semester, hösten är här, ogräset växer mindre, luften är klar och skön, vad kan då vara bättre, än att återuppta skogspromenaderna. Jag har slarvat med motionen sedan i våras, latheten har tagit överhand helt enkelt. Visst har jag cyklat till och från jobbet i ur och skur, men det ger inte mycket motion, på ett par futtiga kilometrar.

Jag har haft fortsatta problem sömnproblem efter semestern. Jag kan sova en till, en och en halv timma upp till tio, elva timmar när jag varit uttröttad. Efter bara ett par skogsrundor känns det mycket bättre inne i ”Pannrummet”. Kanske är det så att, det kommer in mera syre i brasan och att det ”brinner bättre”.

Trots allt slit i skogen i unga år, älskar jag fortfarande skogen. Det är så tyst och fridfullt.

 


Åtgärder

Information

8 responses

21 09 2015
Rolle o Carina

Håller fullständigt med dig Matts,skogen är det näst bästa efter Bobilen!
Ja förutom Frugan då vill säga,hon kommer ju som nr 1 🙂
Här kör jag på med mina skogsrundor,ett måste för att må bättre!

Ha det gott o njut i skogen…..Kram

21 09 2015
Matts Torebring

Vad skönt att vi båda har insett, all den underbara medicin som skogen ger. Det gör så gott inne i knoppen. Kram & Må väl i skogen

21 09 2015
Lennart

Härlig luft så här års!

Kram

21 09 2015
Matts Torebring

Synd om dig, som inte kan motionera så mycket som ROlle & Jag. Kram & Må gott!

22 09 2015
Elisabeth

Skogen har en läkande effekt. Tror jag även gäller mot sömnproblem. Suset i skogen och stillheten för övrigt är bra för att kunna få tid med sig själv och de tankar som far runt innanför pannbenet. Ha dé gott! Kram Elisabeth

22 09 2015
Matts Torebring

Ja det känns så skönt nu inne i pannrummet, efter bra tre kvällar i skogen. Må väl

22 09 2015
Helena FREEDOMtravel

Visst är naturen härlig, och man mår ju också bra av att röra på sig. Jag får faktiskt mindre huvudvärk när jag motionerar regelbundet. Men det har blivit dåligt med det under de varma sommarmånaderna…

23 09 2015
Matts Torebring

Min nästan ständiga huvudvärk, försvinner i skogen och jag mår så bra efteråt. På sommaren är det lätt att förfalla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: