Favorit i repris

14 08 2015
Fyra tjocka grillkorvar var

Fyra tjocka grillkorvar var.

Jag längtar hela veckan på att det skall bli fredag kväll och få dra iväg med husbilen. När jag måste vara hemma en helg, känner jag mig inte riktigt hel som människa. I afton blev det en favorit i repris, Torpöns ställplats. Vi vill alltid åka till nya platser, men ibland måste det bli smakliga repriser. Denna gången ville jag bara ha tystnad och lugnt och skönt. Få ställen är då bättre än Torpön.

Ett stenkast bara till sjön Sommen

Ett stenkast bara till sjön Sommen.

Ni måste ta ett dopp, sa våra trevliga grannar. Så blev det och en liten simtur.

Lite kallt var det allt

Lite kallt var det allt

Sjön är ganska djup, vattnet ganska kallt och jag har simmat lite i år, så jag utmanade inte ödet. Men skönt var det efteråt i alla fall.

Här är vi

Här stannar vi till söndag morgon, då vi måste fara hem lite extra tidigt. Vi har bara fem mil hem.


Åtgärder

Information

8 responses

14 08 2015
Rolle o Carina

Bra jobbat Matts,är det sommar måste man ju bada!
Finvädret kommer ju oxå att hålla i sig 😆😆😆

Soliga hälsn från Bobilen/Kram

15 08 2015
Matts Torebring

Augustikvällarna i år kommer vi att minnas. Det har varit både målar- & badväder och sköna utekvällar. Ha det gott.

14 08 2015
Kors och Tvärs

Se där,så nära. Till Torpön gjorde vi en kort liten utflykt härom söndagen- där var det verkligen fint! Då hoppas jag ni har tid att stanna till här och se så fint vi får det på Hagadalsgatan 🙂
Kramar

15 08 2015
Matts Torebring

Vi åker småvägar hit över Bordsjöskogarna, (helt och hållet emot våra principer). Någon mil närmare och jag gillar ”min skog” där jag jobbade för 45 år sedan. Idag skall vi ut och cykla på Torpön och bara koppla av allt vi kan. I morgon kör vi samma väg hem, då vi måste vara hemma tidigt på förmiddagen. Ha det gott Kram

15 08 2015
NillaS

Åh så härligt det ser ut!! Jag längtar oxå ut! Vi beslöt när vi kom hem i lördags att vi skulle vara hemma denna helgen…. Kändes bra då… Inte nu! Känner igen mej i det du skriver – att man inte är riktigt hel… Jag e beroende!!! Men vi får vänta till på fredag
Ha en go husbilshelg 😊

15 08 2015
Matts Torebring

Hemma sover jag ganska dåligt, i natt sov jag 11 timmar. Inte är det konstigt att man längtar ut. Hoppas du snart också kommer in i rätta gängorna igen. Ha det gott

15 08 2015
Lennart

Vilken sommar vi har nu!

Underbart!

Bara att njuta!

Kram

15 08 2015
Matts Torebring

Ja visst är det makalöst, bättre än man kunnat drömma om. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: