Israel vårt drömland att resa till

20 03 2015

images

Israel kommer att stå i centrum för olika händelser i vår tid. Många är de krafter som vill utplåna Israel, men ingen kommer att lyckas med detta. Högre makter stoppade 6 dagars kriget 1967. Samma sak har skett gång på gång. Händelser som inga reportrar vågat att åter ge i sina krigsreportage. Högre makter har stoppat olika framryckande arméer. Till nästa höst/vinter måste vi åka dit. Göran Duveskog som vi lyssnade till i Jönköping, har gjort 120 resor till Israel. Klart vi åker med honom. Jag är säker på att tårarna kommer att rulla ned för kinderna, när jag går där Jesus gått.

På jobbet kan jag få samtal från hela världen. Idag fick jag ett samtal från just Israel. Jag gav uttryck för att jag älskar Israel. ”Då är du väl den enda i Sverige som gör det,” sa kunden. Kunden gick sedan in på min blogg och skrev på mitt politiska totalfördömande av Margot Wallström. Sedan kom en personlig inbjudan att besöka kunden i Ramat Gan. Visst är bloggandet roligt, det ger vänner över hela världen, och kanske någon som inte gillar mig också, detta för att jag hela tiden klagar på ”Sveriges Plakatregering”. Vi får inte bestämma över våra egna barn i familjen, andra länder får  inte heller göra som de vill, utan att Sverige kommer springande med plakat, alla ska göra som Stefan, fru Andersson och Margot vill och det är för mig fruktansvärt.


Åtgärder

Information

10 responses

20 03 2015
Rolle o Carina

Visst,där är det varmt o gott ändock iaf 😃😃
Men ett oroligt hörn på klotet,ondska härskar!

Ha det gott/SnöKram

20 03 2015
Matts Torebring

På 120 resor med Duveskogs,har fyra personer skadats lindrigt av något slag. Med andra ord farligare att gå till jobbet. Kram & Må gott

21 03 2015
Kors och Tvärs

Det är drygt 30 år sen jag var där men minns att det var ett väldigt vackert land. Jag skulle gärna återvända men av olika anledningar har det inte blivit av. Det är inte mera oroligt att åka dit, än att åka nån annanstans. Så roligt att få en direktkontakt med kund – bloggande är fantastiskt
Vinterkramar från Borlänge

21 03 2015
Matts Torebring

Bloggen är bland det bästa som hänt mig, under det sista sju och ett halvt åren. Det känns som att man har vänner över stora delar av världen. Nu måste Israelresan bli av. Vi har funderat i över 30 år, men aldrig kommit till skott. Kramsnö från ställplats Nässjö Golfklubb

21 03 2015
Lennart

Blogg och bobil skänker mycken glädje!
Såå många nya vänner och trevliga upplevelser man fått tack vare dessa två!

SnöKram

21 03 2015
Matts Torebring

Visst är det så, men denna gången tar vi flyget. Kramsnö från ställplats Nässjö Golfklubb

21 03 2015
Lars Permelin

Jag har ingen speciell längtan till Israel, men visst skulle det vara otroligt intressant att få besöka och uppleva alla historiska platser. Bloggandet och framförallt lättheten att nuförtiden kunna kommunicera med vänner och bekanta är både roligt och bra.

21 03 2015
Matts Torebring

Jag följer Israel så mycket jag kan och med största intresse. Jag har läst G:a Testamentet otaliga gånger och jag vet att världens största händelser kommer att utspela sig där nere. Därför måste jag åka dit, inte för sol & bad utan att känna historiens vingslag och få uppleva det jag läst så mycket om. Ha det gott.

21 03 2015
Mats Lager

Jag gjorde en resa och fick Israel till mitt hjärta. Kommer att åka igen. ÅK!!

21 03 2015
Matts Torebring

Tack Mats, jag känner att vi har väntat i 30 år för länge nu, vi måste åka nu. Hälsa Mor & Far. Kram till er alla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: