Glad Påsk vänner

13 04 2014
Årets första uteplantering

Årets första uteplantering på trappan, i en ny tegelröd kruka, för att matcha mot nya tegeltaket.

Vi vill önska er alla kära vänner & bloggvänner en riktigt Glad Påsk.

Inget nytt på bloggen, bara vara hemma och jobba helg. I går lördag kunde jag slutföra det allra tråkigaste jag har i mitt jobb. Revision av Kvalité- & Miljöhandbok FR 2000. Att försöka jobba med detta på dagtid går inte, även om jag skulle kunna låsa in mig. Nu efter fyra missade lördagar i husbilen är jag klar. Mitt uppe i denna slutfas, kraschade min jobbdator. Vi har flera datorer på reserv att koppla på, men innan jag (trådlöst) fick över alla mina egna dokument, 17,4 GB med mejl från de sista fyra åren. (120 styck i genomsnitt varje dag under fyra år) Nästan fyra timmar bara försvann. Utan sonen Niklas och tillika delägare i företaget, hade det bara vara att koppla in dyra konsulter. Niklas löser allt vad som än händer, det är hans livs intresse.


Åtgärder

Information

19 responses

13 04 2014
Rolle o Carina

Tack själva Broder,Nu till veckan blir det Underbart !! Bobilen hem 🙂
Sen drar vi ut på Premiärtur i Påsk,gissa om vi längtar ??
Hoppas bara på fint väder och varmare !
Bra med en datakunnig son som löser det mesta då det krånglar!

Ha det gott/PåskKram

13 04 2014
Matts Torebring

Jag förstår inte, att ni klarar av en hel vinter med att vara i ide. Så nu förstår jag att ni brinner av längtan ut i det fria. Välkomna ut på vägarna igen. Vi har bara varit hemma en vecka och ändå känns det att vi måste ut igen. Kram & Glad Påsk

13 04 2014
Deciree

Visst är det ändå bra att vi har bra och duktiga söner som kan hjälpa till när data världen kraschar:-) Det har vi också. Skulle inte klara oss utan deras hjälp. Tur att det gick bra för dej också. Hoppas det lugnar ner sig på jobbet så ni kan åka ut i er fina husbil o bara få njuta:) Glad påsk. Kram

13 04 2014
Matts Torebring

Jag törs inte ens tänka tanken, vad det skulle kosta för oss i företaget om inte Niklas fixade allt. Så gott som aldrig har vi tekniker ute. Däremot programmeringar i affärssystemet klarar vi inte. Nu hoppas jag ni får en riktigt fin påskhelg där uppe i norr, med påskägg, påskbuffé och slutspel. Påskkram & Må gott.

14 04 2014
Nils-Åke Hansson

Matts förstod du inta att det var en invit att lägga allt på hylla nu. Lämna till sonen att sköta allt som hör handböcker och system till.
Husbilen väntar….
Trevlig Påsk
Nils-Åke

14 04 2014
Anette Kors och Tvärs

Så skönt att det löste sej med datorn! Härligt när ”ungarna” kan 🙂
Snart kommer några lediga dagar som verkar kunna bjuda på fint väder. Hoppas du/ni kan koppla av, sova och ”bara vara”
En riktigt riktig Glad Påsk önskar vi er.
Kramar från oss

14 04 2014
Matts Torebring

Jag bara står och tittar på när Niklas hoppar från konto till konto, nya inloggningsuppgifter överallt, det ena efter det andra och han har dem bara i huvudet. Jag fattar ingenting. Hoppas att Niklas eller Mikael kommer att hitta varför ni inte kan kommentera på min blogg.
En JätteGod & Glad Påsk till hela din familj.

14 04 2014
Matts Torebring

Hej Nils-Åke. Det är inte så enkelt att plocka bort 2/3 av företagsledningen över en natt, men vi jobbar vidare på det. Kram & Glad Påsk

14 04 2014
Matts Torebring

Så här skriver Lennart Olofsson

Jobbigt när tekniken inte fungerar, så bra att sonen kunde lösa det!

Jag har fortfarande problem. Jag försöker lägga in kommentarer hos dig men det går inte. Provar från tre olika apparater men det hjälper inte.
Jag fattar ingenting!

Hoppas verkligen ni får en skön och avkopplande påskhelg i bobilen!
Behöver ni efter påskruschen på firman!

GLAD PÅSK!

Kram från oss!

15 04 2014
Anki och Lasse

Skönt när saker och ting fixar sig!
Glad Påsk till er båda!
Kram

15 04 2014
Matts Torebring

Ja, det är fantastiskt att ha kompetensen i huset. I morgon får jag en ny dator, med alla mina egna dokument, som låg på den förra hårddisken överförda från min gamla hårddisk, som hade kraschat, till min nya dator.
Som sagt skönt när det löser sig. Kram & Glad Påsk.

15 04 2014
Yvonné

Vilken tur att det löste sig och önskar er också en riktigt fin Påsk.
Kram

15 04 2014
Matts Torebring

Ja till och med min gamla hårddisk, kunde de rädda och tanka över och i morgon får jag en ny dator. Kram & Glad Påsk

15 04 2014
Ulla & Torgny

Skönt när det finns nära och kära som kan rycka in. Ha’ nu en riktig skön och fin Påsk!

Kram till er båda!

15 04 2014
Matts Torebring

Vi 60+, eller rättare sagt jag, är nästan stum över vad de kan ungdomarna som är 40+. Vi har ju inte fötts in i datavärlden precis. Som sagt, så skönt att de finns ungdomarna, som klarar allt strul som uppstår. Kram & Glad Påsk

16 04 2014
Elisabeth

Ha nu en riktigt skön och återhämtande påsk! Lycka att ha datakunniga till hjälp! Elisabeth

16 04 2014
Matts Torebring

Tack Elisabeth, jag tror det blir en ovanligt bra påsk i år. Husbilsresa och vackert väder samt ett dagar extra ledigt. Kram & Glad Påsk

17 04 2014
Birgittha

Glad Påsk önskar Mats och Birgittha i Lagan

17 04 2014
Matts Torebring

Vi önskar våra namne detsamma. Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: