Kunde jag valla, skulle jag åka skidor

20 02 2011

För många år sedan köpte jag vallningsfria skidor. Så länge jag åkte i skogen fram till elljuspåret gick det bra. Alla trärötter höll skidorna rena på undersidan. När jag kom ut på öppna fält var det två gröna spår  efter mig. Snön satt fast på skidorna. Jag skänkte dem till en Second Hand butik. Idag gick jag elljusspåret runt iförd min slalomdress. Tala om att jag blev kokt innanför kläderna. Det var ju trots allt bara 7-8 minusgader ute och härligt solsken. Den här kalla vintern har tagit hårt på konditionen. Ingen cykel till jobbet, inga timmar i skogen om söndagarna.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: