Rastplats Götene och ställplats Spiken

23 08 2009

DSCN1812

Mitt i augusti, 14 – 16, for vi till vår kära stad Lidköping. Vis av tidigare erfarenheter, med busliv på natten, valde vi att sova på en bra rastplats i Götene. Där kom vi mitt in i en dansbandshelg med 20- 30 000 besökare (enligt lokalradion). Trots denna tillströmning av människor kände vi oss inte störda utan sov gott. Lördag förmiddag rullade vi in i Lidköping som var sprängfyllt av människor som besökte pågående Kultur- & Porslinsdagar. Det var helt enkelt otroligt med bilar överallt och jag som brukar säga att det finns inte en stad i Sverige som har så mycket parkeringsplatser som just Lidköping. Till oss fanns inte en plats i hela sta´n närmare city än 3 km. Vi åkte vidare till Stellplats Spiken, nära Läckö Slott. Vi satt på en udde och bara njöt innan vi spelade golf. Birgitta slog ”Spik” direkt.

.


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: