Detta är ingen Alfa Romeo

21 10 2022
Vår privata bil

Idag kunde jag hämta hem vår Hyundai Tucson Hybrid efter Ditec behandlingen. Oj vad blank och fin den blev. Många har sagt till mig: ”Men Matts varför köpte du en röd bil?” Jag brukar svara, att pengarna räckte bara till färgen på den bil som jag velat ha, en Alfa Romeo Stelvio. Jag har haft 3 styck Alfa Romeo, varav en styck Alfa Romeo 75 3.0. Detta var den roligaste bil jag haft i hela mitt liv. I slutet av 80- talet var det bara rena sportbilar, som klarade mer än 0 till 100 på 7,2 sekunder. Nu är jag 70 ++ och då räcker denna gott.


Åtgärder

Information

13 responses

21 10 2022
Monica

Jättefin! Och kanske räcker som ”sportbil” idag. Och röd bil👌
Ha en fin helg nu med avkoppling också. Vädret kan vi inte göra något åt och inte mycket åt övriga världsläget heller men vi får leva på hoppet och göra så gott vi kan. Koppla bort eländet ibland.
Ta väl hand om er.

21 10 2022
Matts Torebring

Tack för ditt inlägg och så roligt att höra av dig igen. Vi är nog flera som har saknat dig sista veckan. Nej vår bil är ingen sportbil, förr en gubbil. Numera försöker jag följa angivna hastigheter och då räcker denna. Men en Alfa Romero känsla finns inte i den.
En trevlig helg till er.

21 10 2022
Monica

Hej igen, jag jobbade för fullt i trädgården och fick ett meddelande från min bästa vän och kollega sen vi var nyutbildade, vi följer varandra sen dess och skriver t o m vanliga brev, så fint det. Deras son ordnade med fru och övriga kalas till sin 4-åriga dotter. Två dagar senare dog han. Jag minns honom som nyfödd, ja under hela hennes graviditet arbetade vi tillsammans. Och han den vackraste och finaste, varmhjärtad och omtänksam, så begåvad och aktiv i arbete och fritid. Men vet att arbetet var mycket krävande.
Tiden stannade, jag kände mig helt tom. Men gick i naturen, var i trädgården. Och hade kontakt. Men helt ofattbart. De blev förkrossade. Nu planering med avsked.

21 10 2022
Fangio

Det gäller att köra enligt Moses första bud som lyder; du ska inga andra bilar hava framför dig

21 10 2022
Matts Torebring

Ja så var det 11:e budet för mig i många år. Jag hade t.o.m. försäkring för om jag skulle mista körkortet, p.g.a. alla fortkörningar. Idag håller jag hastigheten så gott det går.

21 10 2022
Matts Torebring

Tack till Monica … Jag kände på mig att något tråkigt hade hänt. Vilken sorg för er alla, nästan omöjligt att fatta och förstå. Själv har jag jag landat och kommit till insikt om att livet är ingen självklarhet. Efter min Sepsis upplevelse, tackar jag Gud för varje ny dag som jag får uppleva.
Kramar och jag tänker på er.

21 10 2022
Monica

❤️

21 10 2022
Husisblogg

Ni och mina ägare är nog rätt lika i vissa delar. Även min kompis, personbilen blir vaxad varje år och det sker då saltet lämnat vägarna.
Det är så gôtt att se andra som sköter sina saker och vårdar oss motorfordon bra.
Allt gôtt

22 10 2022
Matts Torebring

Jag högaktar alla som håller rent och snyggt runt omkring sig. I detta ingår att vårda den egendom man har, såsom hus, trädgård och fordon. Bra jobbat av dina ägare Husis.
Det bästa

22 10 2022
bmlarsreseblogg

Nu glänser bilarna på Framtidsvägen, bra så! Här lider Lars lite av att inte ha någon plats för bilskötsel sedan vi flyttade till lägenhet. Tvätt får oftast ske på ställen där de handtvättar och om man också vill städar invändigt. När det kommer till vaxning är det tur att dottern har en liten gård med plats så han kan hållas där någon dag.

22 10 2022
Matts Torebring

Ja de glänser verkligen båda två. När jag ser en vacker villa som ligger vackert belägen, tittar jag först bara på enda sak: ”Var skulle jag få plats med husbilen?” Finns inte den platsen är jag inte intresserad, med andra ord jag förstår hur Lars lider.
Trevlig helg

29 10 2022
Rolle o Carina

Visst är rött en fin färg både på en sportbil och vardagsbil!

Ha det gott/Krya Kram

30 10 2022
Matts Torebring

Roligt att du är ute på nätet igen. Ja vi trivs riktigt bra med denna, det är en ovanligt bra röd färg.
Söndagskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: