Vadstena utvecklas positivt

13 10 2022

När vi besökte ställplatsen i Vadstena de första gångerna för många år sedan, var den ganska primitiv. Det är roligt att se att ställplatsen utvecklats lite varje år. Nu har det hänt mycket sedan vi var här senast. Nu går det inte längre att betala i automaten vid kanalen, utan nu sker all betalning på ett enkelt sätt via internet. Det är även enkelt att boka plats i förväg.

I många båthamnar ser det oftast ganska rörigt ut, men så tycker jag inte att det är här. Båtarna står på rad snyggt uppställda. När båtarna ligger i vattnet utnyttjas planen till ställplatser för husbilar. Bra jobbat och human prissättning.

Inte bara ställplatsen har utvecklats, hela centrum har byggts om och fått en jättefin gågata med många bra och kreativa butiker, samt flera restauranger och caféer. Det är helt enkelt kul att komma hit. På onsdagskvällen var det få lediga platser på ställplatsen.


Åtgärder

Information

9 responses

13 10 2022
Biltema

Det är fint i Vadstena, ha det riktigt trevligt och avkopplande nu. Tycker att vädret är riktigt bra med en hel del sol och skönt med frisk luft. Vi varit ute i den men också spenderat tid på Biltema😄, hittade precis det vi skulle ha och gillar rymden där att gå i och alltid trevlig personal.
Ha det så gott!

13 10 2022
Matts Torebring

Vadstena är en riktig pärla med den vackra stadsparken vid Vättern, den fina gågatan, de annorlunda butikerna, restauranger och caféer. Birgitta frågade just, finns det ett Biltema i närheten?
En trevlig helg

13 10 2022
Monica

Haha, vad konstigt att det blev Biltema som signatur. Fyllde i allt rätt med namn o s v. Testar igen.

13 10 2022
Husisblogg

Vadstena är en riktigt mysig stad att besöka och jag stod tryggt, bra och säkert på samma plats som ni.
Vet att mina ägare gillar detta med att kunna förboka för på de populära platserna får de inte plats när de väl slutat arbeta på fredagseftermiddagen. Sedan tar det bort viss tjusning när de åker omkring, men fördelen väger över till bokningsbart.
Allt gôtt

13 10 2022
Matts Torebring

Helst vill vi komma utan att boka och känna oss fria. Denna ställplatsen är så populär att boka är nästan ett måste. Dessutom var det enkelt. Jag upprepar att Vadstena är en riktig pärla, med den vackra stadsparken vid Vättern, den fina gågatan, de annorlunda butikerna, restauranger, caféer och Östenson Livs.
Det bästa

13 10 2022
bmlarsreseblogg

Vadstena är en riktig pärla men vi har faktiskt aldrig varit där med husbilen, så där har vi något att uppleva nästa år. För ett par år sedan var jag där med några väninnor och bodde ett par nätter på hotell. Det blev guidade turer både på Klostret och Slottet + många fina promenader.
Trevlig helg!

14 10 2022
Matts Torebring

Vadstena var nog en av de första platser som vi gästade, efter att vi köpt vår första husbil 1999 och sedan har vi återvänt varje år. Vi älskar hela Vätterlandskapet, det är så trevligt vart man än kommer. Det är dessutom en av de få vinteröppna ställplatserna med el i vårt närområde. Vi har även bott på Vadstena Kloster någon natt och ätit mat där flera gånger.

14 10 2022
Rolle o Carina

Vadstena är ju fint,vart där flera gånger genom åren oxå!

Trevlig Helg/HemmaKramar

15 10 2022
Matts Torebring

Vi har varit där varje sommar sedan 1999 (tror jag)
Krya på dig kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: