Regn alla dagar utom idag

30 09 2022

Att betongbilen skulle komma hem till oss idag var klart sedan tidigare. Varje dag har SMHI lovat regn utom idag. Betongbilen kom, men inget regn. Vi kunde gjuta klart sista halvan på infarten till Friggeboden. Vad smidigt det blir nu att rulla in släpkärran, båten och inget ogräs kommer upp.

Skönt att kunna unna sig lite lyx på äldre dagar om man kan, detta efter snart 70 år av oftast hårt arbete. Det finns roligare saker att göra än att rensa ogräs, som till exempel åka ut med bussen. Nu väntar vi på vår trädgårdsmästare med sin lilla traktor med skopa, för att fylla upp med matjord och så gräs i jämnhöjd med gången. Totalt har vi lagt 350 m2 betonggolv.


Åtgärder

Information

10 responses

30 09 2022
JoY

Tur med vädret, med andra ord.

30 09 2022
Matts Torebring

Ja det kan man gott säga, det känns fantastiskt roligt.

30 09 2022
bmlarsreseblogg

Nog håller vi med om att det finns roligare saker att göra i vår ålder än att rensa ogräs! När vi sålde hus och flyttade till lägenhet förra året tyckte Lars att han stått på stegar och målat, klippt häckar och rensat ogräs i 51 år, nu var det nog. Sedan har vi vänner som ser sin trädgård som sitt stora intresse och avkoppling, vilken tur att vi tycker olika!

30 09 2022
Matts Torebring

För oss var det ett fantastiskt steg att ta, då vi fick möjligheten att bygga ett nytt hem från grunden och kunde göra det maximalt bekvämt både inne och ute. Otaliga är de timmar jag legat och rensat ogräs genom åren, nu är det slut med det. Dessutom fick Herden garage med golvvärme och svartvattentömning inne.

30 09 2022
Husisblogg

Tycker verkligen detta är en otroligt smart lösning. Tänk om jag hade fått sånt underlag. Hos mig blev det istället plattor där jag ibland ser ägarna ligga på knä och jag har alltid undrat varför de gör det…
Allt gôtt

30 09 2022
Matts Torebring

En vacker dag när solen skiner i din stad, då kommer turen till dig Husis. Vi är glada och lite smått stolta över det val som vi gjort.
Det bästa

1 10 2022
Rolle o Carina

Visst har ni gjort det fint och enkelt nu i det nya boendet!
Och så fint med garage åt både bilen och bussen.

Ha det gott/Trevlig HelgKram

1 10 2022
Matts Torebring

Nu har vi de mer bekvämt än om vi skulle ha bott i lägenhet. Vi har det helt fantastiskt med nära till Herden ute på gården.
Höstkram

1 10 2022
FREEDOMtravel

Härligt att ni fick detta fixat, och utan regn!

2 10 2022
Matts Torebring

Vi är så tacksanmma över det vackra vädret så att jobbet kunde bli klart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: