Vi bygger stort med mm mått

28 09 2022

Idag kom 2 stora trailer lastade med takstolar. En timma senare var alla takstolarna på plats. Allt handlade om mm precision, för att den sista pusselbiten skulle falla på plats på vårt bygge. 3 hus fanns innan, nu skulle en 4:e huskropp komma från ovan och passa in i pusslandet. Jag har varit orolig för att allt skall stämma, sa min erfarne byggare. Nej, det har inte jag varit sa jag, jag har sett vilka proffs ni är.

Att få sitta och följa sitt bygge från första dag, på första parkett, det är inte många förunnat. Bakom fönstret sitter jag och jobbar. Jag måste be dem såga upp ett fönster i nya väggen, så jag kan se hur det rör sig nere på golvet.


Åtgärder

Information

6 responses

28 09 2022
Rolle o Carina

Ja nu går det undan,perfekt med byggelement i betong!
Och bra väder oxå som vanligt,turen är med er 🙂

Ha det gott/SolKram

28 09 2022
Matts Torebring

Ja det går verkligen undan och av SMHI prognos på 14 mm idag blev det bara någon mm.
Byggkram

28 09 2022
Husisblogg

Det är ju en ära att du återigen låter oss följa med på ännu ett bygge.
Det känns nästan som jag och ägarna besökt företaget.
Allt gôtt

29 09 2022
Matts Torebring

Det förvånar mig istället att ni orkar läsa och dessutom skriva i det som ofta blir en byggblogg. Tack vänner för att ni alltid är positiva, glada och hänger med.
Det bästa

29 09 2022
bmlarsreseblogg

Alldeles otroligt hur fort det går undan med ert bygge! Föga begriper jag om byggnadsarbete men det är bara att hoppas det fortsätter på samma sätt.

29 09 2022
Matts Torebring

Allt grundarbete tog mycket tid. När sedan denna gigantiska kran kom, ja då går det undan. Jag tröstar er med att jag är en helt total nolla när det gäller golf. Jag förstår bara att minsta möjliga slag vinner, det är allt jag kan. Byggt om, byggt nytt, byggt till har jag gjort minst vart 3- 4:a år sedan jag var 25 år och där känner jag mig hemma.
Allt gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: