15 sept. 1976 till idag

15 09 2022

När jag började min karriär som säljare 15 sept. 1976, kom jag fram på förmiddagen till ett företag i Huskvarna. I vanlig ordning började jag att bjuda på smakprover. ”Vad är detta?” sa kunden. ”Det är den nya regeringen,” sa jag. ”Ser du dörren därborta?” frågade kunden. (15 sept 1976 fick vi en borgerlig regering)

Idag 46 år senare, sitter jag kvar som företagare och säljare, när t.o.m. Annie Lööf har avgått. Jag är inte och vill inte vara någon politiker, jag försöker bara tänka sunt förnuft och landets bästa.

Idag tycker jag och många andra, inte minst den ledarskribent som jag aktar högst av alla, Elisabeth Sandlund, Tidningen Dagen. Uffe & Madde satt i samma stridsvagn under Nato förhandlingarna. Senast satt de i Statsministerduellen i TV 4 och var riktigt lättsamma och trevliga tillsammans. Visst skulle de kunnat sitta i samma bås igen. Då hade ytterlighetspartiernas möjligheter att påverka fallit till marken.


Åtgärder

Information

6 responses

15 09 2022
Nils-Åke Hansson

Är ingen vän av ytterlighetspartierna, blev väldigt förvånad att de gick fram i centerbygder.
Nu får vi se om de får ordning på Sverige som de säjer.

15 09 2022
Matts Torebring

Ytterlighetspartierna är missnöjespartier. Om M, S och KD bildade regering tillsammans, borde det bli så mycket tystare på ytterkanterna i svensk politik.
Som sagt nu hoppas vi på lag och ordning samt humanare energikostnader.
Allt gott

15 09 2022
Husisblogg

I dessa tider undrar man nästan vad som är landets bästa.
Allt gôtt

16 09 2022
Matts Torebring

Det råder många olika meningar om detta.
Det bästa

15 09 2022
Rolle o Carina

Ja nog är det underliga tider,bara hoppas det kan bli bättre!

Ha det gott/RegnKram

16 09 2022
Matts Torebring

Ja visst kommer det att bli bättre, även om du och jag inte kommer att gilla allt.
Höstkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: