Min blogg fyller 15 år idag

18 08 2022

Igår fick jag blommor från mina 2 syskon, inte för att bloggen fyller 15 år, utan därför att jag är 15 år äldre idag, än när jag startade min blogg.

Efter den goda maten på Ulriksdals Värdshus den 18 augusti 2007, fick jag bloggen i present av min familj. Denna har gett mig 1000 tals timmar med arbete varje dag under årens lopp. När jag beställde tårtan i god tid till vårt Gardenparty i lördags, vågade jag inte skriva mer är 2 035 000 visningar. Idag i skrivande stund passerar jag just 2 040 440 sidvisningar. Mitt mål har varit att komma upp i 2 milj. visningar till högtidsdagen, det lyckades jag med råge.

Starten var mycket blygsam och jag kunde väldigt lite om det mesta. Det enda jag visste var, att jag var glad åt att skriva, fota och berätta för andra. Det har jag väl levt upp till på senare år.

Min 75 års dag blev inte som jag tänkt mig, efter en timma fick jag gå hem från jobbet och lägga mig på ryggen. Det dröjde inte många minuter innan byggarna ville träffa mig. När det blev för långtråkigt hade jag piggnat till lite igen.

Tack till min familj, Tack alla ni som läser, följer och kommenterar varje dag på bloggen. Om du inte skriver så ofta eller aldrig gör det, börja skriva (vänligt) nån gång i bland.


Åtgärder

Information

16 responses

18 08 2022
Niklas Torebring

STORT STORT Grattis på rätta födelsedagarna och tack för fina gardenpartyt i lördags. Jag tror presenten du fick när du fyllde 60 år måste vara den mest välanvända och uppskattade present någon någonsin fått. Skrivit nästan varenda dag och slitit ut 3-4 datorer på vägen till idag. Mycket imponerade. Än en gång stort STORT GRATTIS önskar jag dig! Niklas

18 08 2022
Matts Torebring

ETT STORT TACK Niklas för bloggen, allt tålamod, all teknisk support under åren, familjegemenskapen och inte minst att få ha förmånen att driva företag tillsammans med dig. Birgitta & jag är skyldig dig ett Stort Tack, för allt som du betytt för oss.
En stor kram från Pappa Matts & Mamma Birgitta

18 08 2022
Rolle o Carina

Stort ”Grattis” på din stora dag Matts från dina vänner!
Hoppas din dag har vart och är underbar!

Kram från oss i norr

18 08 2022
Matts Torebring

Tack, tack vänner i Dalarna.
Sommarkram

18 08 2022
Nils-Åke Hansson

Stort GRATTIS på dagen, ha en forsat bra dag.

18 08 2022
Matts Torebring

Tack, tack Nils-Åke!

18 08 2022
Curth

Grattis på 75-årsdagen.
Jag är bara 5 år efter.
Ha ett fortsatt bra liv.
Curth

19 08 2022
Matts Torebring

Tack, tack Curth, så roligt att höra av dig.
Vi önskar dig det bästa som finns.

18 08 2022
bmlarsreseblogg

Grattis både till din och bloggens födelsedag! Hur fort går inte åren? Vi har många gånger sagt att vår blogg som inte är så ambitiös så den uppdateras dagligen ändå gett oss så mycket. Vi har genom den mött så många härliga människor och fått många oförglömliga upplevelser.

19 08 2022
Matts Torebring

Tack, tack, men det hade varit roligare att fylla 49, men ändå ha livserfarenheten med sig. Bloggen har betytt oerhört mycket för mig. Nya vänner, gemenskap och hurrarop. Helt enkelt en ny stor dimension av livet. Tänk bara alla som kommer och knackar på dörren, eller bara stannar och samtalar.
Allt gott till er.

18 08 2022
JoY

Stort Grattis till dig och bloggens födelsedagar.

18 08 2022
Husisblogg

Grattis till dig Matts och även bloggen.
Min blogg vet jag nog inte ens hur många som besökt, eller hur få som besökt men den betyder iaf något för mig. Dock är mina ägare dåliga på att skriva, får se om det blir någon ändring.
Men du skriver ofta om intressanta saker så det är nog det som drar publik till din blogg Matts.
Allt gôtt

19 08 2022
Matts Torebring

Tack, tack Husis .. du och dina ägare är outtröttliga, som orkar kommentera varje dag.
Det bästa

19 08 2022
Matts Torebring

Till Joy … Tack, tack …denna gången firade vi hemma. Tidigare år har vi firat i era trakter som på Små Dalarö, Ulriksdal, Värmdö, Krusenbergs Gård och Sandhamn.

19 08 2022
Monica

Stort GRATTIS till dig Matts💐och visst är det svårt att fatta åren. Förr log jag när alla pratade om hur gamla de var och så fort allt går men nu fattar jag inte alls hur det gått till🙂.
Har väninnor som är 73 och 77 år och det är helt obegripligt med åren men tacksamt. Och tänker att det är så självklart att de alltid ska finnas. Och man själv, man är ju som förr🙂ens personlighet grundläggs på en gång, säkert innan man föds. Man är den man är och intressant bara det.

Önskar er en fin helg och lite regndroppar💦

19 08 2022
Matts Torebring

Tack, tack Monica. Själv har jag varit obegränsat stark under alla år tills för ett par år sedan, då jag fick inse hur skört livet är. Jag sätter verkligen värde på livet och min familj, men frågar ibland min omgivning, syns det att jag är 75 år? Jag har alltid fått tröstande svar tillbaka. Under min ”klassresa” har jag fått skola om många gånger, men i grunden är jag den jag är sedan alla år tillbaka.
Önskar er allt gott i helgen och ett stilla ihållande regn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: