Gardenparty i morgon

12 08 2022
Bara för familjen hemma hos oss.

Skolorna börjar i veckan som kommer och barnen har svårt för att komma loss och fira på rätta dagar. Därför har jag redan till helgen bjudit in min familj, för att fira en hel massa saker. Först fyller Niklas år i veckan, i samma vecka fyller min blogg 15 år och sedan är det en pojk till som fyller år i veckan.

Jag fick bloggen av min familj när jag fyllde 60. Nu 15 år senare kan jag se tillbaka på ett omfattande skrivande på senare år. Jag har varit på väg att sluta skriva ett par gånger. När jag tänker på alla positiva vänner som läser och följer bloggen varje dag, har jag haft svårt att sluta. Hoppas att det blir mycket bra bilder i morgon som ett minne.


Åtgärder

Information

6 responses

12 08 2022
Husisblogg

Förutom bilder så hoppas mina ägare att du och alla andra får en riktigt härlig dag. Du har ju beställt bra väder Matts så imorgon skiner dessutom solen på er alla.
Grattis på din stora dag från mig och ägarna!
Allt gôtt

14 08 2022
Matts Torebring

Tack, tack, det blev en fantastisk dag.
Det bästa

12 08 2022
bmlarsreseblogg

Så skoj att kunna samla hela familjen innan skolor och andra måsten tar vid. Vädret blir ju alldeles underbart också så en riktigt fin helg önskar vi er!

14 08 2022
Matts Torebring

Tack, tack, det blev det bästa tänkbara.

13 08 2022
Rolle o Carina

Då får vi önska eder alla ett riktigt bra party i solskensvädret!

Ha det gott/BobilsKram fr badarna

14 08 2022
Matts Torebring

Tack, tack, det blev varmt, nästan för varmt.
Solskenskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: