Träffa bondpojken från Björnaryd

27 07 2022
Lommaryds Marknad före pandemin. Bild Smålands Tidningen

På fredag är det dags för Lommaryds Marknad. Du får i år träffa bondpojken från Björnaryd, som var bygdens värsta skogshuggare på 60 talet, som sedan blev långtradarchaufför, en stor entreprenör och företagsbyggare i 46 år och som håller på än. På marknaden signerar jag min nya bok … En sann entreprenör under den Högstes beskydd.

Läs om fattigdomen i slutet på 30- 40 och 50 talet, om resor med husbil och husvagn i hela Norden och ute i Europa under 48 år, företagare och entreprenör som håller på än, ett ständigt byggande och utvecklande liv. Det sista bygget har just startat. Kalla det ”Klassresa” om du vill.

Välkommen till mitt bord!

Du kan även beställa här så skickar vi till dig: http://www.torebrings.se/bok


Åtgärder

Information

8 responses

27 07 2022
Husisblogg

Boken kan rekommenderas av min manlige ägare. Lycka till med försäljningen!
Allt gôtt

27 07 2022
Matts Torebring

Tack, tack och ta det lugnt och försiktigt på resan mot norr.
Det bästa till er

27 07 2022
bmlarsreseblogg

En lokal marknad borde väl vara ett bra tillfälle att sälja din bok, hur som helst besökte vi Nossebro marknad (som går av stapeln sista onsdagen varje månad, utom november och december). Det var en härlig upplevelse eftersom inte mycket hade förändrats sedan jag var där sist, för 35-40 år sedan, även om det var en del nymodigheter som såldes, som t ex mobilfodral….

28 07 2022
Matts Torebring

11 år av mitt liv har jag bott i Lommaryd. I dag är det troligtvis inte så många kvar i bygden som det var i min barndom. Det blir spännande att se om jag är bortglömd.
Allt gott

28 07 2022
Rolle o Carina

Då önskar vi lycka till på marknaden och att försäljningen av din
läsvärda bok får bra fart i marknads ståndet!

Ha det gott/Tidiga SolKramar

28 07 2022
Matts Torebring

Det är roligt att ha vänner som stöttar, när andra människor hånar och förlöjligar inte bara boken, utan även mitt ständiga byggande och företagande.
Sommarkram

28 07 2022
Solan

De som förlöjligar ditt företagande, byggande och skrivande mår nog inte så bra. Inga människor att spilla tid och energi på.
Nänä, njut du av allt du åstadkommit och lycka till på marknaden…😊🍀

28 07 2022
Matts Torebring

Tack Solan för ditt inlägg! Det märkliga var att just när jag läst detta inlägget och naturligtvis tagit bort det, går jag och lägger mig. När jag lagt mig slår jag upp min Bibel app och de första orden jag läser är: ”Du skall inte umgås med onda människor!” Jag somnade gott med de orden i mitt minne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: