Vackrast hemma …

15 05 2022
Mellan vårt hus och badviken.

Kanske är det 2:a eller är det rent av det 3:e kortet, som jag lägger ut på dessa blommande Kabbelekor. Så här vackert har vi det i alla fall när vi kommer hem. Här har hästarna gått och gnagt i sig allt ätbart och lämnat kvar ett hav av blommor efter sig.

Birgitta njuter njuter på vår altan mot badviken.

Även om vi har det ovanligt bra hemma, måste vi röra på oss ibland. Denna helgen har vi varit i Knallelandet Kinda. Det är vackert där också, men hemma har vi det ännu bättre. Vilken härlig tid vi har nu! Hur kan det finnas en enda människa som kan ta sig för att förstöra, slakta och slå sönder allt detta vackra som vi upplever under vårens tid?


Åtgärder

Information

6 responses

15 05 2022
Husisblogg

Även om ni har det bra hemma så behöver HERDEN också få ta hand om er emellanåt.
Allt gôtt

16 05 2022
Matts Torebring

Ja det stämmer, jag sa samma sak till Birgitta på hemvägen.
Det bästa

15 05 2022
Monica

Det är väldigt vacker grönska i år, så friskt blommande, alla blommande träd är fantastiska. Och man tänker … där förvandlas människornas väldigt vackra natur till aska och människor också i alla åldrar. Går inte att förstå ondskan och föregångarna till denne.

Önskar er en fin och bra vecka och så härligt att ni gjorde allting nytt och flyttade till detta fina.
Ta väl hand om er.

16 05 2022
Matts Torebring

Jag har förvånat mig över alla jättestora påsk- & pingstliljor som blommar än, både fritt i en gräsmatta eller i rabatter. Jag känner att jag måste ge plats för dessa på tomten någonstans.

I vårt fall hemma, är det hästarna som gått och gnagt och skapat det öppna landskapet, som vi kan njuta av av. Det vi såg i Dalarna förra sommaren var att betesvallarna bara fått växa igen med meterhögt gräs. Det var inte vackert att se för en gammal bondpojk.

Trots allt detta vackra, känns det som att vakna upp till en annan värld idag. Säkert är Nato ett måste, men vi skulle ha gått med när det arbetet startade, nu blev det att snabbt släcka en brand , eller ännu värre att den startar.
Vi önskar en riktigt bra vecka!

18 05 2022
Rolle o Carina

Visst bor ni fint nu,bara att njuta av allt det underbara!

Ha det gott/BobilsKramar

19 05 2022
Matts Torebring

En av vår trädgårdsmästares anställda sa just på morgonen, ”Det är inte klokt så bra ni bor och har det.” Det är så sant.
En grön vårkram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: