”Ryssen” får skulden för allt

5 04 2022
Min MacBook Pro nr 2

Vår verkstad som reparerar min dator efter kraschen i stengolvet förra veckan ringde. Först hade han lovat min dator reparerad och klar för retur i bästa fall i torsdags eller senast fredag men icke, på måndag senast är den klar, sa han. Måndagen kom och servicekillen ringer. Det finns inte delar, det kommer att ta minst en vecka till. Jag är chockad, detta har jag aldrig varit med om tidigare, sa han. Alla skyller allt på ”Ryssen” numera och det är befogat!

Det går väl ann att leva utan min MacBook hemma, då jag kan som nu använda min jobbdator, eller den som jag har hemma. Jag har 2 st uttjänta MacBook, den som är på bilden och den jag fick i 60 årspresent för 15 år sedan. Dessa två går inte ens med fackmäns knep att arbeta med, då operativsystemet är för gammalt i dem.


Åtgärder

Information

4 responses

5 04 2022
Rolle o Carina

Ja tänk va denna ryss ställt till med,hur ska det komma bli??
Men hoppas han får bita i det sura äpplet själv oxå.
Min fungerar bra än tack och lov efter 11 år 🙂

Ha det gott/Aprilväder Kram

6 04 2022
Matts Torebring

Borde det inte vara ett ”Utskott” med alla länder som bestämmer om att starta krig, inte en enda vilde.
Kalla vindar & Varm kram

5 04 2022
Husisblogg

Först var det Corona och nu ryssen. Corona känns som småpotatis mot galenskaperna den andre ställer till med. Har sagt det förr, detta är nog bara början på diverse problem som kommer uppstå och priser som kommer stiga.
Trots detta, allt gôtt

6 04 2022
Matts Torebring

Denna gången talar du som en profet Husis, detta är bara början.
Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s




%d bloggare gillar detta: