Jag är helt otroligt tacksam

16 02 2022
Det kom ett mejl med 11 sidor bilaga

Det kom ett mejl till mig från en kund sedan flera år tillbaka. Han uttryckte att han gillar att läsa om vardagshändelser och att han följer min blogg. Han hade läst om min canceroperation i prostatan. För honom själv hade det börjat med PSA prov år 2010.

Min kund beskriver de fasansfulla åren som följde på detta i hela 11 fullskrivna sidor, med flera olika operationer: ”På hemvägen stannade vi hos några vänner och blev bjudna på kaffe i trädgården. Jag bytte blöja när vi kom dit. När vi sen suttit nån timme och pratat och jag reste på mig för att gå till bilen rann det helt fritt. Båda byxbenen var genomblöta ända uppifrån och ner. Det kändes inte uppmuntrande. Det var ju normalt med urinläckage efter en prostataoperation, men det kändes inte bra.”

Tänk så hemskt att få uppleva detta. Tänk bara att aldrig vara säker och att behöva använda flera tusen blöjor på ett år. Själv fick jag ett inkontinensskydd, efter det att katetern vart borttagen efter operationen. När jag kommit hem kontrollerade jag allt, Inte en enda droppe hade det kommit. För mig var det den enda skydd jag använde.

Min Tacksamhet vet inga gränser nu 13 månader senare.


Åtgärder

Information

4 responses

16 02 2022
Husisblogg

Tänk vad olika det kan vara, precis som med alla sjukdomar. Härligt att ändå visa sin tacksamhet som du så ofta för Matts, fortsätt med det.
Allt gôtt

16 02 2022
Matts Torebring

Jag hoppas att jag själv upplevs som en förnöjsam person, i vilket fall är det roligare att möta dem än de som bara klagar.
Det bästa

17 02 2022
Rolle o Carina

Visst falla de olika lotter i tur i olika sjukdomar som kommer!
Men visst är det tur att en del klarar dom bättre.
Jag hoppas oxå nu min tur håller i sig,ser då så ut än så länge!

Ha det gott/VinterKram

17 02 2022
Matts Torebring

Du har tur och brukar ofta vinna på Bingolotto och jag tror att du kommer att ha tur när det är dags för prover igen. Hu så så hemskt om det skulle gå snett.
Kvällskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: