Skål för min bok

14 02 2022
Det blev en fransk lemonad i glasen.

Jag hade ju bjudit in våra anställda till min bokrelease idag kl. 6.58. Som så gott som alltid, vaknar jag runt kl. 2 på natten och tanken kommer direkt … Det funkar inte att ställa ut glasen på borden, de måste fyllas framme vid köksön. Klart det skulle vara så och jag var tidigt på jobbet och fixade till detta. Varför kommer alla kloka idéer vid den tiden på natten? så är det alltid.

Hoppas att vi har de bästa åren kvar.
Foto Niklas Torebring

Nu har jag tränat på att hålla en bokrelease.

Bara 3 anställda saknades

Jag frågade om någon visste var Mariabergets Förskola ligger i Stockholm, om någon visste vad en Hösvans är, eller var Lotteberg ligger. Ingen visste något om detta och flera andra saker, så alla fick uppmaningen att gå hem och läsa på i min bok.

Jag är riktigt stolt över min bok, den är så fin med guldtext.


Åtgärder

Information

6 responses

14 02 2022
Husisblogg

Smarta anställda som givetvis inte missar en bokrelease.
Ägarna har skvallrat och det låg allt ett paket i deras brevlåda idag, u ska här läsas. Tack hälsar de också!
Allt gôtt

14 02 2022
Matts Torebring

Hej & Vad roligt att det trillar ned paket i brevlådorna lite här och var utöver landet. Hoppas ni kommer att gilla boken, fast den inte innehåller sport.
Det bästa

14 02 2022
Rolle o Carina

Vad trevligt med en sån release på jobbet för era anställda!
Tusen tack för boken,har redan läst en hel del i den.
Bra jobbat Matts att fått till en sån lång berättelse i boken 👍👏

Ha det gott/Kram fr oss

15 02 2022
Matts Torebring

Ja det var första gången för mig, om det blir fler tillfällen återstår att se. Roligt att du gillar boken.
Spiskram

15 02 2022
Monica

Så fint ni ordnade! Och så fint ni har på jobbet! Och du och Birgitta är unga, pigga och söta, helt fel text under bilden där🙂
Och vilken fin Alla hjärtans dag❤️ni alla fick och Vänliga veckan är det också så bättre kan det inte bli.
PS, hör av mig om inte ”min” bokhandlare kan fixa.

15 02 2022
Matts Torebring

Om jag säger någon gång till Birgitta: ”Nu börjar vi bli gamla,” då svarar hon precis som du: ”Vi är unga, pigga och raska.” Du har rätt, jag ändrade bildtexten till en mera positivt laddad text. Det är viktigt att lägga en bokrelease på rätt dag, läste jag på nätet. Det blev Alla Hjärtans Dag❤️!
Det bästa till er

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: