Nu går det att beställa min bok

27 01 2022
Min bok finns nu inlagd i Torebrings webbshop.

Nu är det oLIDLigt spännande, hur kommer boken tas emot av sina läsare? … Som jag sagt tidigare, var detta ett större jobb för mig att skriva denna bok, än att vara totalentreprenör för familjens villabygge. Lite pyssel in i det sista, eftersom vi inte hade 6% moms i vårt affärssystem. Det löste mina medarbetare på ett par timmar. Boken har inte kommit in på lager än, så vänta gärna med att beställa till jag visslar till. Ni kan läsa min produktbskrivning, när ni klickar på mig uppe i högra hörnet. Så snart den kommer in på lager, kan ni även beställa den på förlaget tillsammans med andra böcker: https://www.semnos.com. Beställer ni på Torebrings, kan ni komma upp i fraktrabatt om ni köper något mera bland våra drygt 15 000 andra produkter.

Det kommer aldrig mer att kunna skrivas en bok som denna, den livsresa som jag gjort är helt unik. Jag hade kunnat skriva väsentligt mycket mera, jag har skrapat lite på ytan inom många områden, för att skapa ett intresse för alla med någonting. Jag har beställt ett 4 siffrigt antal. Min dröm är att få trycka en upplaga till. Boken har 400 sidor i färgtryck.

Välkomna att beställa!


Åtgärder

Information

9 responses

27 01 2022
Alm

Hej på dig,
Skicka ner en bok till mig med en kartong kaffe och tre st paket bondkakor på tisdag med gratis frakt och fakturera.
Mvh Alm

27 01 2022
Matts Torebring

Tack Henrik, du blev nr 1 att beställa idag! Kaffe & kakor kommer omgående och boken lite senare.
Allt gott till er.

27 01 2022
Conny

Hej Mats.
Du har verkligen ett gott självförtroende. Tror du verkligen att du är unik? Det finns tusentals liknande livsöden som ditt. Det är verkligen inte speciellt intressant att läsa om en person som tror att han är så märklig. Jag önskar dig lycka till med din bok.
Conny

27 01 2022
Matts Torebring

Tack Conny! Jag är glad att jag inte behöver tro, jag vet att alla människor är unika, ingen är den andra lik, därför är också denna bok unik. Det mesta i boken handlar inte om mig, utan allt som varit på eller bredvid vägen under snart 75 år.
Allt gott.

27 01 2022
Husisblogg

Nu börjar du nå slutet med denna bok Matts, iaf med skrivande och små ändringar. Nu är det dags för andra att packa och skicka.
Ännu en milstolpe i livet har nåtts av en sann entreprenör.
Allt gôtt

Matts svarar:
Ja detta var en stor milstolpe. Den har tagit mycket kraft. Nu är den spännande delen kvar.
Det Bästa & Stort tack Husis.

27 01 2022
Rolle o Carina

Blir spännande att läsa den när den kommer Matts så klart!
Är nog en hel del som hänt genom dom åren!

Ha det gott/SnöKram

27 01 2022
Matts Torebring

Jag har sagt många gånger: ”Vi människor har inte alltid suttit i sköna soffor och sovit i mjuka sängar.” Det är nog nyttigt att lyfta fram en del av det som varit.”
Paraplykram

27 01 2022
Monica

Vad roligt! Och så fort det gick på slutet att få den i tryck. Och förstår … mycket arbete ligger bakom detta. Och visst är vi alla unika både fysiologiskt och allt vi varit och är med om. Även enäggstvillingar är unika med det är det mycket okunskap om men ska inte skriva någon föreläsning🙂
Tänkte be bokhandeln vi är kunder hos ta hem den, de brukar fixa allt och är toppentrevliga.
Stort grattis!

27 01 2022
Matts Torebring

Detta är det märkligaste av allt, alla är vi unika. Jag försökte hitta lite drag på min kusin i tv i veckan, ”finns det likheter?” Ja visst finns det likheter. Någon sa att jag likar Alf Svensson. Tack Monica, du vet att jag gärna skickar den till dig.
Det bästa till er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: