Olidligt spännande

28 12 2021
Min bok blir också en tegelsten på nära ett kg.

Idag på morgonen lade jag sista handen vid min bok och godkände mitt manus. Nu är mitt manus på väg till tryckeriet. Hu, vad spännande! Jag började skriva i februari och bokens text och omfattning var klar redan innan försommaren. Sedan drog jag tillbaka den och skrev om väsentliga delar av den. Min Art Directer fick mitt sista manus i mitten av september och därefter har vi tagit det lugnt och filat på den tills nu.

Jag har ställt in mig på både ros och kanske lite ris. Det går inte att skriva en bok som alla skulle gilla. Boken kommer att skildra väldigt mycket. Allt från ett otroligt fattigt torparliv på 40 talet, bondelivet på 50- 60 talet, arbete eller stryk som 7- åring, husvagns- & husbilslivet under 47 år, ett ständigt byggande, ett entreprenörsskap utan gränser, en livsresa från djupaste fattigdom till välstånd och inte minst min fantastiska familj. Åtskilliga gånger har jag haft skyddsänglar. Jag har fått uppleva att de finns. Dessutom är jag stolt över att jag klarat mig bra i livet, trots bara 7 år i skolan.

Bara min enklaste lilla blogg får illasinnade mejl. I första inlägget på julaftons morgon, ondgjorde sig en person i mycket hårda ordalag över, att jag inte längre körde i hans tycke bästa husbilen i Sverige. Vi själva har hunnit med att testa mer än ett märke. Vi har köpt 7 stycken nya husbilar.

Ps. Min bok kommer att finnas hos mitt förlag, http://www.semnos.com, i vår webbutik http://www.torebrings.se, eller bara enkelt hämtas i receptionen på Torebrings, Stigbergsvägen 7, 578 33 Aneby. Dessutom kommer boken att finnas tillgänglig hos alla bokhandlare i Sverige.


Åtgärder

Information

14 responses

28 12 2021
FREEDOMtravel

Så spännande!!! Verkligen bra jobbat!

29 12 2021
Matts Torebring

Tack, men tänk om marknaden sågar mig, fast det tror jag inte, men spännande är det.
Allt gott till er.

28 12 2021
Nils-Åke Hansson

Snart kan du titulera dig Författare!

29 12 2021
Matts Torebring

Tycker du det? Nja, då måste det nog bli en bok till i så fall.
Allt gott

28 12 2021
Husisblogg

Det är nog en del andra som nyfiket väntar på din bok Matts.
Tråkigt med såna personer som inte bara kan vandra vidare utan att säga något elakt. Hörde att min manlige ägare fått lösa det elaka och han bara skakade på huvudet.
Allt gôtt

29 12 2021
Matts Torebring

Jag hoppas att det är många som väntar, för jag trycker relativt många böcker. Att möta hat och avundsjuka är riktigt tråkigt. Det är synd om dem som har det så.
Det bästa

28 12 2021
Mysken

Säkert en fattig Kabe åkare som lever kvar i det förgångna😂😂😂
Bara att tänka framåt och glömma de avundsjuka🙏🙏
Gott nytt år till er och må gott

//mysken

29 12 2021
Matts Torebring

Vad roligt att höra av dig igen, nu var det ett tag sedan. En person med denna avundsjuka och missunnsamhet måste ha det mycket tråkigt. Nu hoppas vi på ett bättre och riktigt Gott Nytt År till oss alla.

29 12 2021
Husbilen Coralen

Vad spännande Matts med en sån stor bok,mycket bra jobbat!
Tråkigt värre med såna ordalag,han måste ha problem med den
bilen han åker med utan att inse sanningen så klart 🙂

Ha det gott bägge/Varm BrasKram fr oss

29 12 2021
Matts Torebring

Tack, ja visst är det spännande, vad kommer kommentarerna att bli? Jag hoppas på saklig och god kritik, det andra klarar jag mig utan.
Ha det gott kram

30 12 2021
Monica

Vad roligt! Det är bra jobbat på ett år och till allt annat arbete. Gratulerar till boken! Och du får skriva ut förlaget sen så vi vet. Ha det riktigt bra dessa dagar 2021 så går vi in i det glada 20-talet vi med fast hundra år senare. Hoppas kan vi på ett bra år 2022.

30 12 2021
Matts Torebring

Det är så spännande så det är inte klokt. Jag nästan ställer mig frågan, vad har jag gett mig in på? Kommer boken att uppmärksammas? Blir det en massa kritik? Jag storgrät när jag skrev om hur mamma och pappa hade det i sin ungdom. Jag är tvungen att berätta för andra.
Det bästa till er

10 01 2022
Lasse

God fortsättning!
Ska bli kul att läsa din bok!

10 01 2022
Matts Torebring

Vad jätteroligt, välkommen åter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: