Återbesök hos Naprapat D. Larsson

26 10 2021
Man sitter ned i det gamla köket och väntar.

Så här trevligt kök och väntrum har David Larsson till sin mottagning i ett av de gamla husen i Eksjö. Här kan man verkligen sitta och fantisera om svunna tider medan man väntar på sin tur.

Jag var hos leg. Naprapat David Larsson Eksjö för en vecka sedan. Idag var det dags för återbesök och en ny behandling. David frågade mig om jag blivit bättre? förr tvärtom svarade jag. Idag hittade David den ömma punkten i muskeln. Det var nästan att jag reste mig upp på bänken under behandlingen, så ont gjorde det. Nu ska jag fortsätta att träna hemma också och sedan ska jag komma tillbaka igen om en vecka.


Åtgärder

Information

4 responses

26 10 2021
Rolle o Carina

Visst är det tur dom finns som kan göra ens kropp bättre!
Man lär ju gå till dom några gånger och sen träna rätt oxå
så kommer du nog bli bättre framöver ska du se.

Ha det gott/SolKram

26 10 2021
Matts Torebring

Ja jag fick hemläxa att träna precis som du säger. Nu blir det säkert bra.
Smålandskram

26 10 2021
Monica

Alltid så rofyllt med sådana miljöer även om livet då kanske inte var det men säkert ibland ändå. Nu blir det bara bättre tror jag och du får behandling så allt flyttar lite på sig där smärtan löper ut och det blir återställt.
Lycka till med allt och så skönt att du får hjälp.

26 10 2021
Matts Torebring

På järnspisen lagades det mat hemma hos mor och far, den värmde och det torkades kläder vid den. Då visste man inte om något annat.
Nu tror jag att David hittat roten till det onda i ett muskelfäste. Jag har fått hemläxa att träna också.
Allt gott till er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: