Skönt att få komma ut lite

22 10 2021
En vedtransport idag

Efter att jag var lite trött och tung i huvudet när jag satt på kontoret, jobbade jag bara fram till lunch, sedan tog jag vår lilla lastbil och lastade upp några pallar med ved som jag sålt och körde ut i byn. Det var bättre än Alvedon för hjärnan att få komma ut i friska luften lite. Samtidigt har jag så ont i min högra höft, knäet och ända ned i smalbenet så jag kan inte ta ut några stora svängar minsann.

Nu två år efter flytten har jag bara tolv pallar med ved kvar av totalt drygt ett 30 tal från början som jag flyttade med mig, resten har jag sålt undan eller eldat upp. Min bedömning är att jag får rum med tio och absolut som mest tolv pallar i min bod. Detta är mitt sista av de tidigare ett 25 tal projekten under detta året. Det sista är så extremt smidigt så det bör gå ganska fort.

En trevlig helg framför brasan till er alla.


Åtgärder

Information

6 responses

22 10 2021
Monica

Trevlig helg till er och hoppas nu när du får behandlingar hos naprapat att du blir av med smärtan.
Ha det så gott och fint.

22 10 2021
Matts Torebring

Tack det samma. Just nu är det väl mycket som strular så nu hoppas jag på hjälp.
Allt gott till er.

22 10 2021
Husisblogg

Är det något som är bra medicin för dig Matts så är det att arbeta med träd och ved. Hoppas att allt går bra även när du ska stiga upp från den blåvita sängen imorgon.
Allt gôtt

22 10 2021
Matts Torebring

Ja vist har du rätt Husis, jag är född i skogen och har alltid trivts bra med att vara ute. Data tröttar ut hjärnan i längden.
Det bästa

23 10 2021
Husbilen Coralen

Visst är det rogivande att pyssla med veden som vi gjort i alla år!
Både i jobbet och även hemma på vedbacken med 🙂
Hoppas du får hjälp med dina problem så du känner dig bättre!

Soliga Dala-Kramar på er

23 10 2021
Matts Torebring

Tack, i natt har jag sovit ovanligt gott och är pigg. Ett kroppsarbete är bättre för kroppen, än ett ständigt sittande vid datorn.
Småländsk Solskenskram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: