”Sjukskriven”

24 09 2021

Min läkare har talat: ”Matts, nu har du fått alla varningssignaler som finns, lyssnar du inte nu så ligger du ned nästa gång. Du får inte gå till jobbet på minst två veckor och då ytterst lite och testa.” Lite upprymd” av svaret  på Aneby VC att jag inte har några dåliga värden, gav jag mig ut för spola av hela entrén, garageinfarterna och tvätta bilen. Jag blev helt matt av detta, det var så mycket jag orkade med.

I afton kommer min lillasyster från Sala, min svägerska från Örebro och hälsar på oss, det ska bli såååå roligt. Det är hela 14 år sedan min svägerska hälsade på hemma oss, detta på grund av sjukdom och min brors bortgång.


Åtgärder

Information

11 responses

24 09 2021
Monica

En väldigt klok doktor! Nu får du vara lika klok och bara ta det lugnt. Men ha det trivsamt och trevligt. Njut av helgen och besök, och lite gympa ibland skadar inte 🙂vare sig det är trädgårdsjobb eller långpromenader, det är stressen som tär. Önskar er en fin helg nu.

26 09 2021
Matts Torebring

Min ordinarie läkare var borta och denna läkaren var en äldre och en erfaren man. Dina råd är lika kloka, jag lyssnar och lär.
Allt gott till er.

24 09 2021
Husisblogg

Nu får vi hoppas att den envise 😉 Matts lyssnar på vad doktorn säger.
Krya på dig nu Matts och hoppas att ni får ett trevligt besök.
Allt gôtt

26 09 2021
Matts Torebring

Jag lyssnar och hart lärt mig en läxa för livet.
Det bästa.

24 09 2021
Vår husbilsblogg

Det var en bra läkare som gav dig ett tydligt besked. Bäst är att du följer läkarens råd. Det är så många som har gjort samma resa som dig, tänker på byggjobben och all stress som ligger inbakad i de projekten. Det är när stressen sjunker som risken är som störts för komplikationer. Följ läkarens råd och prioritera din hälsa.

26 09 2021
Matts Torebring

Min ordinarie läkare var borta och denna läkaren var en äldre och en erfaren man. Dina råd är lika kloka, jag lyssnar och lär.
Allt gott.

25 09 2021
Husbilen Coralen

Nu är det bara att följa läkarens råd Matts,kroppen lär vila!
Nu har ni gjort rätt för det efter allt slit.

Solig Dala-Kram

26 09 2021
Matts Torebring

Jag har lyssnat och lärt mig. Jag är rädd att det kommer att ta tid, men det får det göra.
Sensommarkram

25 09 2021
Ingo

Då blev det rent då?

26 09 2021
JoY

Läkaren gav dig egentligen inte något val, men sedan är det du själv som bestämmer, eller hur? Själv vet jag vad som gäller och det gör säkert du också, ta hand om dig.

27 09 2021
Matts Torebring

Ja du har helt rätt, det finns inga alternativa vägar att gå. Nu måste jag vila och nyta livsstil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: