Växjö tur och retur

22 09 2021
Illareds kaffestuga var stängd för sässongen.

Idag har jag träffat min Art Directer några mil utanför Växjö, för att gå igenom manus till min bok. Att få träffa min medhjälpare, var som att få träffa en gammal, god och erfaren vän. Resan blev dock en blandad upplevelse.

Sista veckan har jag stundtals känt mig yr i bollen och tyvärr har det inte blivit bättre, tvärtom. Jag vaknade vid midnatt och var riktigt yr, men med en Alvedon somnade jag om efter någon timma. På morgonen kände jag mig pigg och utvilad. Efter bara ett par km kom symtomen tillbaka och jag funderade på att vända hem igen, men jag fortsatte dock mycket försiktigt. Jag kom fram och vi samtalade i timmar. Det kändes obehagligt att starta bilen och köra hem, men det var ju bara 18 mil. Jag kunde sträcka lite på benen på Illareds Rastplats, men fick ingen mat där idag. Jag var glad när jag var hemma igen och kunde sträcka ut hela mig på sängen. Kanske måste jag gå på en läkarundersökning igen…? Jag har inte högt blodtryck.


Åtgärder

Information

10 responses

22 09 2021
Husbilen Coralen

Inte så bra Matts att du känner dig så,bäst med en undersökning!
Kan ju vara några sviter efter allt du gått igenom sista tiden.

Ha det gott/Dala-Kram

23 09 2021
Matts Torebring

Jag har bett Birgitta boka om denna dagen åt nig. Jag skulle varit på återbesök på Urologen i Jönköping idag, men försöker få tid hos Vårdcentralen i stället. Tack för er omtanke.

22 09 2021
Monica

Ja det får du kolla upp. Undersöka balansorganet i örat t ex, ta blodststus och järnbrist kan orsaka yrsel men är nog inte troligt du har det, men att kolla upp är bra. Och många orsaker kan det ju vara och ibland svårt att få någon klarhet i det. Men väldigt obehagligt är det. Hoppas du får hjälp. Ta hand om dig och vila mer kanske.

23 09 2021
Matts Torebring

Jag har bett Birgitta boka om denna dagen åt nig. Jag skulle varit på återbesök på Urologen i Jönköping idag, men försöker få tid hos Vårdcentralen i stället. Tack för er omtanke.

22 09 2021
Husisblogg

Oj, detta låter verkligen som du ska ta kontakt med din läkare Matts. Då har du f ö varit i närheten av mig idag.
Allt gôtt

23 09 2021
Matts Torebring

Jag har bett Birgitta boka om denna dagen åt nig. Jag skulle varit på återbesök på Urologen i Jönköping idag, men försöker få tid hos Vårdcentralen i stället. Tack för er omtanke.
Ps. Jag jag körde 23:an genom stan

22 09 2021
Nils-Åke Hansson

Hej Matts länge sedan jag skrev. Det låter inte bra att du blir yr, Absolut ett problem för doktorn.

23 09 2021
Matts Torebring

Jag har bett Birgitta boka om denna dagen åt nig. Jag skulle varit på återbesök på Urologen i Jönköping idag, men försöker få tid hos Vårdcentralen i stället. Tack för er omtanke.

22 09 2021
Vår husbilsblogg

Jag tycker absolut att du ska kontakta din läkare eftersom att du stundtals känner dig yr. Jag skulle känna mig yr bara för att behöva köra nästan 40 mil på en dag. Ta hand om dig Matts och prioritera din hälsa.

23 09 2021
Matts Torebring

Jag har bett Birgitta boka om denna dagen åt nig. Jag skulle varit på återbesök på Urologen i Jönköping idag, men försöker få tid hos Vårdcentralen i stället. Tack för er omtanke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: