Det är grönare på andra sidan

20 07 2021

Vår tomtgräns går på denna sidan tråden. Våra grannar norr om oss, har två hästar som betar av marken ned mot sjön. Så här jättefint blir resultatet. Lite hjälp har hästarna fått av en röjsåg också. Visst är det grönare på andra sidan gränsen. Så vill jag ha det också, så vi ser sjön även på sommaren. Vilken nytta djuren gör i hagarna.

Jag har frågat kommunen om jag får röja och snygga till min lilla del också. Naturligtvis får jag göra det. Men där har det stannat. Jag har haft så många projekt detta året. Jag vet inte om det är åldern, eller om det är latmasken som är framme igen. Jag känner i alla fall inte av några begränsningar längre, efter min prostataoperation på nyåret. Det blir inte mycket tid kvar på kvällarna, när jag jobbar sju till fem, i fyra veckor under semestern.

”Sjögräset” tror jag min trimmer klarar av. Buskar och sly är nog inte mer än att jag klarar med motorsågen. Jag vill inte köpa en röjsåg för detta, inte i år i alla fall.


Åtgärder

Information

3 responses

20 07 2021
Husisblogg

Det är ju modernt med sådana där vissa delar av lite mer vildvuxna delar. Det är ju också bra för djurlivet.
Allt gôtt

20 07 2021
Matts Torebring

Bra, då är jag modern och med min tid, lite grann.
Det bästa

21 07 2021
Rolle o Carina

Visst är det bra med djuren som betar av,får är bra på det med!
Annars har det ju en förmåga att gro igen rätt så fort.
Det mesta måste ju skötas om,du vet öppna landskap är fint!

Ha det gott/SommarKram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: