Pingstvän

23 05 2021
Allmän flaggdag

Man behöver inte vara pingstvän i ordets rätta betydelse, man kan vara vän av pingsthelgen ändå. Visst saknar jag annandag pingst. Vi var tidigt ute och hissade flaggan. Sedan gick till vår församlings årsmöte i Fredstorgskyrkan. (Pingströrelsen) Detta var första kyrkobesöket på grund av pandemin för oss, sedan slutet av oktober 2020. Vad skönt om lättnaderna kan fortsätta nu.

Besök på Jysk i Eksjö

Någon skrev lite illasinnat för ett år sedan, hur illa vi hade möblerat greenroom. Vår tidigare matsalsmöbel har fungerat bra under det år som gått. Nu har det vuxit fram hur vi ville möblera. En timme innan stängning, hade vi kollat in på nätet vad vi ville ha och ville se det på plats. Det blev ett klockrent köp. Stolar och dynor fick vi med hem, bordet var vi tvingade att åka hem och beställa på nätet, för att sedan åka tillbaka till Eksjö och hämta det. Lite osmart, inte ens butiken kunde beställa hem det.


Åtgärder

Information

6 responses

23 05 2021
Husisblogg

Det var smart att vänta in hur ni önskade ha det i greenroom. Mindre smart att inte kunna beställa i butik, men det är väl så år 2021..
Allt gôtt

23 05 2021
Matts Torebring

Min gissning bara, antagligen för dyrt att skicka skrymmande stolar och bordet tar för stor plats i butik (140×140). Men mycket osmart att inte kunna registrera vår order,

23 05 2021
Rolle o Carina

Vad fint den svenska fanan vajar i vinden i det småländska länet!
Och visst är det dåligt av Jysk,men de har rätt fina utemöbler!

Ha det gott/DalaKram

23 05 2021
Matts Torebring

Ja visst blev det en fin fin bild av vår fina flagga ute på landet. Välkommen att provsitta i sommar.
Pingst kram

24 05 2021
Monica

Så fint ni har! Jysk har vi besökt då och då på senare tid och de har mycket som är fint men ett visst krångel med lager och beställningar m m. Har också erfarenhet av montering av stora grejer, är ännu förundrad hur vi fick ihop det, ja det är jag och dotter som slår våra kloka huvuden ihop och jobbar logiskt, karlarna är bra som lyfthjälp sedan😌 av en tredörrars garderob i vackert trä, den fanns ingen annanstans.

Lycka till med ert och ha det fortsatt bra, så skönt att ha det vackert omkring sig och njuta av det som går idag som är.

24 05 2021
Matts Torebring

Tack, visst har det blivit riktigt trevligt på vår gård. Den lite längre flaggstången och det fina vindskyddet, gjorde sitt till. Jag tänkte just på monteringen när vi köpte bordet, detta kan väl inte vara mycket att skruva på, men det är det säkert. Jag brukar läsa bruksanvisningen ett par veckor efter att jag monterat.
Allt gott i veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: