Kapitel 4, Ur askan in i elden

9 03 2021

Jag får lite småstunder på jobbet, ibland hela timmar, som jag kan öppna och skriva i mitt dokument. Så vansinnigt roligt, så spännande, att minnas ”Resan” och hitta dokumentationer. Nu är jag 23 år, femtio år tillbaka i tiden och går från ”Askan till elden”. Orden kommer från min arbetsledare i skogen sista året. Självklart måste en person som är knallröd som jag, inte hålla till i askan.

Min svärfar var en klok och förståndig man, som sa till mig, ”Matts, om du inte slutar i skogen, kommer du inte att fylla 25”. Jag lyssnade på kloka ord, jag slutade i skogen, jag lever, jag stortrivs och har börjat ett av mitt livs roligaste projekt. Skriva en bok. För att den skall bli fångande och lättläst, har jag mycket illustrationer, riktigt gamla men även nya foton. Just nu är jag på sidan 41.


Åtgärder

Information

8 responses

9 03 2021
Rolle o Carina

Va kul,nu har du lite att ta tag i,blir nog jättebra till slut!
För det har väl Matts bestämt,och då blir det så.

Ha det gott o Lycka Till/Kram

9 03 2021
Matts Torebring

Ja visst ni känner mig nu, det kommer att bli bra!
Framtidskram

9 03 2021
Husisblogg

Här går det minsann undan, redan på kapitel 4.
Sedan kan jag bara skriva som Rolle, har Matts bestämt sig så blir det så och då blir det bra.
Allt gott

10 03 2021
Matts Torebring

Du har rätt Husis, inget är omöjligt förrän motsatsen är bevisad.
det nästa!

9 03 2021
Nils-Åke Hansson

Spännande Hade du varit kvar i skogen hade du haft det annorlunda. Så bra du har det som sitter med jobbets stordator och skriver.

10 03 2021
Matts Torebring

Visst är det spännande att rulla upp filmen baklänges. Hade jag varit kvar i skogen, ”hade jag varit kvar där”!

10 03 2021
Monica

Vad roligt och så kreativ du är, lycka till med allt och det fortsatta skrivandet och
så klokt att du har med foton m m, blir mer ”levande” så och ger tankar och funderingar de också.

10 03 2021
Matts Torebring

Tack Monica, det är så spännande och inspirerande, så det är inte sant. Så mycket som rullar fram i minnenas album.
Allt gott till er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: