En vit söndag

7 03 2021
När jag var uppe i natt, såg jag att marken var vit igen

Bara vi och naturen och på gatan utanför endast några få bilspår under dagen. Jag har sett denna bilden nästan hela dagen från vårt kontor, när jag suttit med mitt författarskap. Nu är jag nästan klar med kapitel 3. Drygt 30 sidor och jag har bara börjat.

Inga vinterbadare i badviken
Birgitta skottar undan snön.

Själv är jag befriad från snöskottning i sex veckor till. Nu har jag fått tid för återbesök om två veckor i Jönköping, efter min operation.


Åtgärder

Information

11 responses

7 03 2021
Husisblogg

Vad spännande det måste vara för dina anhöriga att ta del av denna bok och sedan ställa en massa frågor.
Fridfulla bilder, men ser kallt ut i blåsten.
Allt gôtt

7 03 2021
Matts Torebring

Jag hoppas kunna skriva för en bred publik. Som jag brukar säga, det är inte ens en sekund som vi suttit våra fina skinnsoffor ur tiden sett. Det måste komma fram hur fattigt det kan ha varit. Ute var det otroligt kallt!
Det bästa!

7 03 2021
Nils-Åke Hansson

Oj Oj så mycket snö så långt söder ut.

7 03 2021
Matts Torebring

Ja snön kom utan förvarning, kallt och blåst från norr.

7 03 2021
Monica

I torsdags var till en järnhandel, gick in i sol och jag hittade väldigt mycket intressant där, när vi kom ut var det helt vitt, snöade och yrde, kändes märkligt och värre blev det på hemvägen. Idag någon plusgrad men hade vatten ute som blev is. Trotsade kylan och planterade några vårblommor ändå. Och du är en företagsam företagare, så kul att du skriver och så mycket du hunnit redan. Så fint att göra och roligt för alla att du sammanställer och dokumenterar. Önskar er en fin vecka.

7 03 2021
Matts Torebring

Kul att du skriver järnhandel, det är väl bara vi lite äldre på landet, som vet vad det är idag. Att skriva och dokumentera allt, var bland det roligaste jag gjort. Jag trodde inte att tårarna skulle rinna, när jag läser och ser alla umbäranden och fattigdom som far och mor, samt far och morföräldrar gått igenom. Vi önskar er allt gott i veckan och framöver.

7 03 2021
FREEDOMtravel

Oj vilken snö ni har! Vi har bara små spår av snö här och där, men det är ganska kallt. Var bara 1 plusgrad på dagen och minus nattetid.

7 03 2021
Matts Torebring

Lite lagom med snö, för allt skulle bli vitt och vackert, men så svinkall nordlig vind.

7 03 2021
Rolle o Carina

Här kom oxå lite vitt,men det blåste bort under dagens lopp!
Men svinkalla nordanvindar som härjat hela dagen.
Nu hoppas vi på mer vårvärme framöver och ingen snö 😀😀

KvällsKram

8 03 2021
Matts Torebring

Det bästa med denna vintern är, att Bussen stått på gården hela vintern och haft lika varmt under fötterna varje dag oavsett kyla. Ute är det svinkallt!
Framtidskram

9 03 2021
Tvistemål

Tvistemål

En vit söndag | Matts Torebring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: