Kapitel 1

4 03 2021
Kanske baksidan till min bok

Jag har nu i veckan, börjat att förverkliga en dröm, som jag haft sedan många år. Jag har redan skrivit Kapital 1, Julafton 1938, i min nya bok. Niklas har rationaliserat så mycket på jobbet, så jag kan få några strötimmar mellan varven, som jag kan använda till att skriva. På jobbet där vi har stora proffsdatorer, med stora bildskärmar och multi scanner, som gör det mycket lättare att jobba där. Jag kan bara fantisera ihop hur en jul såg ut för 80 år sedan. Det var där allt började. Säkert inte mycket annorlunda, än från min barndoms jul. Fattigt och trångbott!


Åtgärder

Information

6 responses

4 03 2021
Rolle o Carina

Ja nu får du lite att pyssla med framöver,men du fixar det allt!

Ha det gott o Lycka Till/SolKram

4 03 2021
Matts Torebring

Ja det har du rätt i, men vad roligt och spännande det känns.
Framtidskram

4 03 2021
Husisblogg

Vilken härlig tanke, att skriva en bok om sitt egna liv. Kommer säkert upp en hel del både tråkiga och roliga minnen.
Allt gott

4 03 2021
Matts Torebring

Det känns som att jag har en sjö att ösa ur. Första kapitlet hade jag bara lite stoft kring, men det blev en massa sidor.
Det bästa

7 03 2021
FREEDOMtravel

Vilket spännande projekt!!!

7 03 2021
Matts Torebring

Ja verkligen, jag har sällan känt det så spontant roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: