Är detta bara leksaker?

23 02 2021
Stativ och objektiv till iPhone

Jag har inte ens haft en Selfiepinne, ännu mindre ett stativ och ett teleobjektiv till min iPhone. I söndagskväll beställde jag från Fyndiq och idag kom det ett paket med detta i. Selfiepinnen låg i brevlådan hemma. Teleobjektivet har jag inte fått någon ordning på ännu. Har ni några erfarenheter? Har jag köpt bara leksaker?

Stativet stående på ett elskåp

På vägen hem idag testade jag mitt lilla stativ, som jag ställde på ett elskåp utmed gångbanan. Skärpan blev inte bra, så det får jag träna på. Det är så litet att det bara är att stoppa ned i fickan.


Åtgärder

Information

4 responses

23 02 2021
Rolle o Carina

Ja se där,nu har Matts blivit helt modern med Selifepinne oxå! 🙂
Den där har jag ingen erfarenhet av,har bara en liten enkel som
jag köpte nyss från Kjell&Co,den funkar bra för pengarna!

Ha det gott och fota på/VårKram

23 02 2021
Matts Torebring

Ja även vi 70++ måste försöka att hänga med så gott vi kan.
Framtidskram

23 02 2021
Husisblogg

Spännande att se när du får fason på objektivet. Då vill nog mina ägare e; recension.
Allt gott

23 02 2021
Matts Torebring

Jag tänkte tvärtom, att du Husis som är i dina bästa år, skulle hjälpa mig på traven i stället.
Det bästa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: