Idag sprang jag runt i bara kalsongerna

9 01 2021
Båda våra hästar och vi själva, vaknar och njuter av utsikten och att det är tomt i fönstren nu.

I år älskade jag verkligen julen, ett nytt extremt fint hem, julruschen avslutad, familjen träffades delvis och allt var så trivsamt, frånsett Corona hotet. Men helt plötsligt bara, försvann kärleken till julen, på ett enda ögonblick. Nu… genast måste den bort. Så när ”Hästarna” och jag vaknade i dag, sprang jag runt i bara kalsongerna och drog ur alla sladdar till alla adventsstakar och julgranarna.

Båda julgranarna är nedplockade

Julgranen och belysningen är nedpackade nu. Nu väntar vi på solig dag att kunna sitta ute.

Tomtarna är på loftet

När jag byggde vårt fina hus, ägnade jag minst lika mycket kraft åt förråd, klädkammare och garage, som det övriga huset. Som jag alltid har sagt, ”Finns det inte bra lastutrymmen och garage på en husbil, då går jag inte in i den”. Samma tanke hade jag med mig i husbygget. Med andra ord, nu kan sex kartonger med tomtar och julprydnader pusta ut på loftet till nästa jul. Trots 24 adventsstakar och en massa tomtar, var allt nedpackat på nolltid. Alla tycker vi nog lika, men så skönt när allt är borta och julen är över.


Åtgärder

Information

6 responses

9 01 2021
Nils-Åke Hansson

En julgransplundring, Knutsfest, Knutsdans eller julgransskakning har vi inte haft. Men allt och i år var det så lite julsaker framme. För en vecka sedan var det undan plockat. Det finns två saker som måste vara på sin plats bla, ett draperi som Birgitta sytt samman med julkort 24 st broderade sickade till oss från kompis.

9 01 2021
Matts Torebring

Solens strålar och en ljusnande tid ute i naturen förtar julen. Några få har kvar julen till Kyndelsmässodagen, i början av februari. Hemska tanke, det skulle bli en plåga. Trevlig helg.

9 01 2021
Husisblogg

Ja även hemma hos ägarna har julen tagits ner och packats in i lådorna. Min manlige ägare tycker det är några tråkiga veckor nu, från detta härliga ljus från stakar och julslingor överallt till det att ljuset från solen hittar fram.
Vet att min manlige ägare tycker som du med garage hos oss husbilar. Har sett en rolig bild på min manlige ägare från den husbilen ägarna hyrde innan de köpte, en lite lucka på ena sidan och ingen på andra sidan.
Härligt och skönt för er att ni verkligen tänkte till med alla förråd då ni hade förmånen att bygga nytt.
Allt gott

9 01 2021
Matts Torebring

Vi hade det jätte rymligt, när den stora granen från Tyskland var inne i vardagsrummet. Nu är det ännu mera rymligt, när den är borta. Som många av oss längtar efter julen, gemenskapen, maten, ledigheten och tid för att umgås (inte det sista i år). Så helt plötsligt kommer det över oss, nästan som när vi är borta, nu är det dags att åka hem.

Så skönt att allt har sin plats nu utan trängsel. Att göra en husbilsresa utan cyklarna i garaget är meningslöst, då är man helt handikappad. Jag vill komma åt allt, utan att flytta på en massa annat. Det bästa

9 01 2021
Rolle o Carina

Här har vi mest sprungit(gått) idag med träningskläder och skor!
Blev nästan 1 mil idag,så otroligt skönt att röra på sig med frun.
Gjorde ett snabbt inköp på Jula,en ny ryggsäck behövdes!
Och julen har vi plockat bort sen en vecka tillbaka,skönt det.
Nu blickar vi framåt mot ljuset och kommande våren sen 😊👍

Ha det gott/ BrasKram

9 01 2021
Matts Torebring

Men vad duktiga ni är, nästan otroliga och unika motionärer. Mitt mål är runt fem, sex km varje dag och det har jag klarat av bra. Som sagt nu hoppas vi få släppa isoleringen snart. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: